top of page

Marea Păcăleală A Votului Prin Corespondență

Introducerea Votului Electronic va face imposibilă lupta împotriva fraudei electorale. Sistemul permite votul pe internet, de la distanță, fără ca cetățenii să se deplaseze la secția de votare.

În loc să ni se dea dreptul fundamental de a vedea și verifica FIECARE vot, iată cum PDL, USR+ și Președintele țării promovează votul electronic care ne fură EXACT posibilitatea de a verifica voturile. Dacă acum când avem vot tradițional se fură ca-n codru, imaginați-vă ce dezastru va fi când rezultatele pot fi falsificate fără să existe procese verbale, martori, observatori și secții de votare. Ni se vor da ca exemplu alte țări unde se votează parțial așa ca și când asta schimbă posibilitatea furtului.

Votul este esența democrației iar stăpânii coloniei România vor să ne convingă că în ziua alegerilor nu merită să ne pierdem mai mult de zece secunde cât să apăsăm pe o tastă în loc să ieșim la vot, să ne asigurăm că ce votăm aia se numără, oricât de mult timp ar dura. Votul ne asigură viitorul. Merită oare să-l aruncăm în gaura neagră a unui internet controlat de te miri cine? Eu cred că nu merită.

Controlul strict al votului la urne este UNICA modalitate de a ne asigura că vocea poporului este respectată. Chiar dacă suntem mințiți de ani de zile că tot 19 milioane cu drept de vot suntem (cifră umflată cu cel puțin 3-5 milioane), această hoție își pierde din importanță dacă preluăm controlul secțiilor și al procesului de votare așa cum am propus în comentariile precedente.

Români, votați românește!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page