top of page

Menajeria Românica

Pentru cei care nu au mai fost la circ de mult am astăzi o știre despre un mare clown.


Simion, salvatorul neamului, se dă mare șmecher pe Twitter mințind cu tupeu de hoț de buzunare că a participat la reuniunea partidelor suveraniste ce a avut loc la Madrid în urmă cu câteva zile.


Partea de circ este că au declarat oamenii ăia că pocnitoarea noastră nu a fost nici măcar invitată și de aceea a fost dată afară de cei de la pază atunci când a încercat să intre. 🤡🤡🤡


Când rahatul a ajuns în ventilator și a aflat românimea de harnelile lui Georgică acesta a dat-o la întors că el din întâmplare era cazat la același hotel unde avea loc conferința și că postările de pe Twitter nu le face el ci…echipa lui și că va verifica el (sanchi) cine a scris așa ceva.


Gică Bășică scrie în engleză pe Twitter și crede că pulimea din țară nu bagă de samă dar uite că mai știm și noi o slovă sau două în limba partenerului strategic.


Ce-ți e domnule și cu vizitele astea în diaspora, cum se potrivesc ele taman cu un calendar politic la care vrea și gică să bage capu-n poză.


Dă-i ‘nainte frate gică, vin alegerile acuș și dacă o ții tot așa poate ajungi chiar și Președinte. O țară care a votat nevertebrate ca Iliescu, Constantinescu, Băsescu și Iohannis poate să aleagă acum și un clown. 10 ani de domnie trec repede și ajungem în 2034 când se vor încălzi pe tușă râme, papagali și hiene.


Menajeria Românica.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page