top of page

Mesaj pentru toți cei care sperați ca senatorii să nu voteze azi legea carantinei.


Din cei 136 de senatori 71 sunt de la PSD, adică MAJORITATEA.


Legea 433 este lege ORGANICĂ deci trebuie să obțină MAJORITATE ABSOLUTĂ pentru a trece la vot. Spre deosebire de majoritatea simplă care presupune doar votul celor prezenți în sală, cea absolută presupune votul tuturor celor 136 de senatori.


Dacă vrea, PSD poate respinge LEJER acest proiect imbecil.


Penibilii de la PDL, mascați în PNL-ul brătienilor, nu au decât 22% din senatori iar clovnii de la USR abia au un pic peste 9%.


Nici dacă-și dau mână cu mână toți destrăbălații nepesediști din senat tot nu pot intoarce voința ciolacului infectat de virusul iohannisto-orbanist.


Așadar, dacă maculatura coaptă în creierul globalist al PDL-iștilor este adoptată azi la senat vreau să știți cine vă poartă sâmbetele.


În altă ordine de idei și azi avocatul Dan Chitic răgușește de unul singur în praful din piața Victoriei, susținut acolo doar de o mână de români. Piața aia care ani de zile a gemut de haștag rezist este acum oglinda civismului românesc, UN PUSTIU EXTERIOR CE REFLECTĂ PUSTIUL NOSTRU INTERIOR.


Milionul de bucureșteni care ar trebui să-și rupă bojocii în stradă freacă duda și dă like-uri pe “feisbuk”.


Hai să vedem cine o s-o ducă mai bine, voi sau clasa politică?


Eu am o bănuială. Voi ce credeți?

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page