top of page

Metode de luptă pentru românii leneși.

Este clar pentru toată lumea că strada nu este “tranșeul” preferat de români.

Ce te faci însă dacă războiul lumilor nu mai are răbdare până-ți găsești tu “arma” preferată și deja ești călcat în picioare de noua ordine mondială?

Lipsa unor conducători vechi sau noi care să fie carismatici, credibili și curați la suflet face ca românii să nu se angajeze în nici o bătălie politică.

Până își întoarce Dumnezeu fața din nou înspre neamul românesc avem o alternativă eficientă către o viață mai bună.

Iată câteva “arme”:

 1. Aflați ce trebuie să știe un om educat. Adevărul este foarte diferit de cel predat în școli iar societatea vă îndoapă doar cu prostii.

 2. Învățați legile banilor și faceți tot ce puteți să scăpați de TOATE datoriile în cinci ani iar apoi trăiți EXCLUSIV din banii câștigați.

 3. Construiți-vă o rețea personală de oameni apropiați al cărei nucleu să conțină un contabil, un avocat, un nutriționist, un medic, un preot și un țăran.

 4. Refuzați complet orice hrană prelucrată și mâncați doar ce gătiți în casă din ingrediente naturale.

 5. Reduceți prezența online la minimum și înlocuiți-o cu activități față în față care vă oferă infinit mai multă satisfacție.

 6. Nu mai cumpărați NIMIC de la străini dacă aveți alternative produse local. Aflați cât mai multe despre producători și păstrați legătura cu ei. Lanțul civic va deveni excepțional de puternic.

 7. În fiecare lună contribuiți 5% din venitul net la proiecte civice LOCALE în care să vă implicați activ prin voluntariat (reparații, manuale școlare, burse pentru copiii silitori, îngrijirea monumentelor, cercuri literare, serate muzicale, clacă, excursii, concursuri, etc…)

 8. La alegeri trimiteți observatori la TOATE secțiile de vot și faceți public rezultatul de pe procesul verbal final IMEDIAT ce acesta este semnat. Astfel blocați orice fraudă ulterioară.

 9. Refuzați să mai votați liste de partid și în schimb aflați cât mai multe despre fiecare candidat în parte.

 10. Inițiați o lege care să interzică parlamentarilor să se mute la alt partid sau să devină independenți după ce au fost trimiși în parlament prin votul vostru.

 11. Inițiați o lege care să interzică posibilitatea contractării de credite guvernamentale externe fără referendum național.

 12. Consumați știri din mass media doar din surse care pot dovedi că sunt finanțate exclusiv din abonamente și reclamă. Chiar și așa întotdeauna căutați surse alternative și comparați-le cu cele consacrate.

 13. Organizați în familie, în cartier și în localitate evenimente care să promoveze, limba română, cultura română și mândria de a fi român.

 14. În fiecare lună citiți o carte, ascultați un concert și vizitați un muzeu sau un teatru. Arta vă va ridica din noroiul vieții mai mult decât vă imaginați.

 15. Atunci când viața vă încearcă recitiți lista asta și aflați ce anume ați neglijat.

Vă spun cu mâna pe inimă că dacă vă trăiți viața în spiritul acestor preocupări atunci în 99% din cazuri nu mai aveți nevoie de conducători care să vă salveze de propria voastră neputință.

Conducătorii pe care-i visați trăiesc deja în sufletul și în mintea voastră. Mai rămâne doar să le dați formă trăindu-vă viața în iubire de neam, curățenie sufletească și educație.

Cu drag la voi.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page