top of page

Model de acțiune pentru renașterea neamului românesc.

Peste 85% dintre americani nu cred ce spune presa.


Ultimul sondaj de piață al celor de la Gallup arată că aproape nimeni nu mai crede ce scriu ziarele sau vorbesc televiziunile de știri. Dacă aceste cifre sunt reale atunci se naște o întrebare foarte importantă valabilă și pentru țara noastră:


De ce acceptă populația bătaia de joc, crimele și jaful la care este supusă de către guvernul controlat de corporații?


Am găsit răspunsul studiind istoria revoluțiilor din ultimii 230 de ani.


Deși aparent foarte diferite ca structură și rezultat toate revoluțiile, fie ele constituționale (America, Franța, Europa și Japonia) , comuniste (Rusia, China, Cuba), cele îndreptate împotriva dictatorilor (Mexico, Nicaragua, Iran), revoluțiile “colorate” (Filipine, Europa de Est, URSS, Ucraina) sau cele arabe (Tunisia, Egipt, Libia, Siria), toate s-au sprijinit pe cinci piloni de rezistență fără de care nemulțumirile populației, oricât de mari au fost acestea, nu ar fi putut produce schimbarea dorită.


1. Colaps financiar național

2. Conflict între elitele statului și guvernanți

3. Populația antagonizată de încălcarea contractului social

4. Un narativ comun între elite și popor ce conține o soluție de “mai bine”

5. Un context internațional favorabil schimbării radicale a întregii structuri de putere


Pentru izbucnirea unei revoluții este necesar ca toate cele cinci condiții de mai sus să fie îndeplinite.


Realitatea zilelor noastre, atât peste ocean cât și în România, este că elitele și guvernanții sunt în echilibru reciproc, narativul de “mai bine” între elite și popor nu există iar comunitatea internațională este dominată de progresismul globalist care este doar o formă avansată a comunismului internaționalist al primelor decenii ale secolului XX. Deși nu realizăm ne aflăm în mijlocul celui de-al doilea val comunist.


Așadar protestele izolate din stradă nu pot aduce schimbarea dorită de popor decât dacă acestora li se adaugă elitele societății și dacă apare un context internațional favorabil.


În cazul României elitele sunt străine, capitalul autohton a fost pulverizat iar vecinii noștri urăsc ideea unei națiuni române unitare, independente și suverane.


Aceasta este situația reală și orice plan de salvare a națiunii române trebuie să țină cont de ea.


Cum poate arăta mugurele acestui plan de salvare?


1. Organizarea de micro-celule comunitare formate din 10-20 de membri care să se întâlnească față în față și să discute și rezolve probleme exclusiv la nivel local (în componență să existe cel puțin un avocat, un comerciant, un profesor, un medic, un inginer, un contabil și un student).


2. Formarea unei rețele de consfătuire între aceste micro-celule prin care să se schimbe informații și să se pună la punct un prim MANIFEST AL STANDARDULUI DE VIAȚĂ dorit de toți membrii acestei rețele comunitare (social, cultural, economic la nivel LOCAL). Pentru organizarea rețelei să fie folosiți curieri speciali tradiționali OFF-LINE (fără rețele sociale pe internet).


3. Lansarea de micro magazine cu capital exclusiv românesc iar clienții inițiali să fie chiar membrii celulelor de mai sus, familiile lor și prietenii acestora. Magazinele să se organizeze într-o rețea comună pe model cooperatist pentru a putea beneficia de fonduri comune, putere de cumpărare sporită și pentru ca astfel să devină competitivă ca preț cu lanțurile multinaționale.


Acesta poate fi începutul iar dintre cei care se vor implica în acest proces vor apărea lideri locali iar dintre ei se vor ridica lideri regionali care vor forma o LIGĂ A RENAȘTERII NEAMULUI ROMÂNESC.


Nu vă temeți de trădători, securiști și dușmani care vor încerca să vă saboteze activitatea pentru că mărimea celulelor și natura relațiilor comunitare vor contribui la formarea unui veritabil sistem “imunitar” care vă va apăra.


Acesta poate fi începutul, mic și firav dar plin de viață și de speranță.


Închei cu un sfat pentru toți cei care simt românește:


Nu mai strigați după unire, nu mai așteptați să apară lideri providențiali și nu mai căutați salvarea la alții. Marea masă nu luptă niciodată ci doar se aliniază celor puternici la fel cum se aliniază pilitura de fier magnetului.


Începeți lupta pentru renaștere la voi în casă, la voi în bloc, în cercul vostru de prieteni. Dacă ei vă cred și vă adunați 10-20 de oameni harnici, hotărâți și iubitori de neam românesc puteți începe deja să frământați aluatul din care va crește din nou România Mare.


Nu există politică mare fără aceste micro-celule pur românești și știu cu certitudine că mai avem printre noi minți, suflete și voințe care să pornească pe drumul luptei civice pentru renașterea neamului românesc.


Salvarea neamului nostru depinde de noi toți. NOI suntem liderii pe care-i tot așteptăm în zadar.


Urniți-vă și veți trăi infinit mai bine!


www.romaniaromanilor.org

29 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page