top of page

Moneda digitală. Cacialmaua globalistă

DeFi, Decentralised Finance (sistem financiar descentralizat) este a doua goană după aur.

Așa să fie oare?


Hai la snoave că am multe. Trageți-vă mai aproape și ciuliți urechile că merită:


Toată spuma noii generații aleargă după Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Cardano, și încă vreo opt mii de povești similare numite cryptocurrency adică monede virtuale (virtual = nu există în lumea fizică).


Ideea monedei virtuale este că undeva în măruntaiele internetului un program de calculator înregistrează și stochează informația ce definește acea monedă iar acest control este, zice-se, descentralizat pentru că nu mai există bancheri burtoși cu trabuc și inele de aur să-i controleze ca pe banii obișnuiți.


Este ca și cum pentru prima oară în istorie prostimea, sărăcimea și vulgul au acces direct la noii “bani” spre disperarea bancherilor răi care se dau cu capul de pereți de furie.


Ei bine DeFi se vrea a fi umbrela sub care puzderia de monede virtuale pot fi folosite pentru a “distruge” sistemul bancar centralizat de astăzi.


Cu alte cuvinte tehnologia asta nouă promite să dea la cap globaliștilor și marilor cercuri de putere și să redea popoarelor controlul asupra banilor și implicit a prosperității individuale.


Până aici basmul sună frumos dar hai să vă spun cine sunt cei mai activi promotori ai acestui sistem, cine investește masiv în noua tehnologie pentru a convinge masele să o adopte.


Facebook

Google

Amazon

Apple


Deci cei mai înrăiți globaliști luptă pentru promovarea unui sistem financiar care-i distruge?


Nu intrăm astăzi în detalii tehnice despre Bitcoin, Ethereum și rudele lor mai sărace, am vrut doar să pun o întrebare cu tâlc.


De ce oare cei mai înrăiți globaliști promovează un sistem digital care-i distruge?


Are vreun sens?


Vă las să digerați această întrebare și revin curând cu opinia mea în legătură cu motivele pentru care cei mai ticăloși neomarxiști globaliști progresiști vor să scoată banii reali din circulație.


Fiți deștepți că puteți!

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

コメント


bottom of page