top of page

Monedele virtuale și sfârșitul libertății

Mesaj pentru cei ce ridică în slăvi Bitcoin, Ethereum și conceptul de monedă digitală.


Ministrul de finanțe britanic Rishi Sunak ia în considerare introducerea monedei virtuale în mod oficial, CBDC cum este ea numită, Central Bank Digital Currency.


Acesta spune că “banii digitali pot fi programați să nu poată fi cheltuiți decât pe produse esențiale sau pe produse pe care angajatorul sau guvernul le consideră acceptabile”.


Cu alte cuvinte banii digitali nu mai pot fi controlați de către populația care a muncit pentru ei ci de către autorități. Nu veți mai putea cumpăra orice vreți pentru că guvernele vor decide ce aveți voie să faceți cu banii. Deasemenea, dacă nu veți face tot ce vă cer psihopații de la putere aceștia vor putea pur și simplu să vă blocheze conturile virtuale și cu asta basta.


Premierul canadian Justin Trudeau se chinuie zilele astea să blocheze conturile bancare ale celor care luptă pentru libertate dar oamenii au rezerve în cash. Imaginați-vă cum ar fi dacă nu ar exista bani în formă fizică și Trudeau ar bloca total accesul la bani virtuali.


De asta vedeți că monedele virtuale sunt promovate peste tot și că bitcoin crește ca din apă. Motivul este acela de a obișnui prostimea cu ideea de bani virtuali pentru ca la momentul potrivit oamenii să accepte senini marele jaf, deposedarea omenirii de controlul asupra banilor și trecerea acestuia în mâinile autorităților.


Cu cât prinde mai bine la populație basmul cu moneda virtuală care “nu poate fi controlată de nimeni” cu atât se apropie sfârșitul independenței financiare individuale.


Sfârșitul lumii poate veni în multe feluri dar niciunul dintre ele nu este mai distrugător decât pierderea controlului banilor la nivel individual.

16 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page