top of page

”Naționaliștii” de la AUR invită crema neomarxiștilor lui George Soros să li se alăture.

Updated: Apr 11

Senatorul AUR Sorin Lavric a lansat un apel către unitate și a propus următorilor personaje sulfuroase să se alăture însăilării antiromânești băgatâ în Parlament contra naturii.

”Naționalistul” Simion și gașca lui de habarniști vor să se încuscrească rapid cu următorii cărora le-au trimis mesaj public de ”unire”:

  1. Mihail Neamțu, animalul de companie al Monicăi Macovei și al lui Traian Băsescu, discipolul lui Andrei Pleșu, la rândul său succesorul pe viață al lui Soros la conducerea Fundației pentru o Societate Deschisă din România

  2. Adrian Papahagi, alt discipol al lui Andrei Pleșu pe care acesta l-a școlit la mizeria aia progresistă numită pompos ”Colegiul Noua Europă”. Papahagi, Neamțu și Mihai Răzvan Ungureanu sunt cei trei antiromâni care bagă capul în poză peste tot unde e rost de dat cu rahat peste tot ce este românesc.

  3. Teodor Baconschi, prezent în lista de onoare a celor finanțați de George Soros prin zeama puturoasă de fundații și ONG-uri care căușează România. Baconschi spunea despre Soros: ”Banii lui Soros au contribuit pozitiv la deschiderea mentală a unei societăți claustrate și spălate pe creier de ingineria socială marxist-leninistă”.

  4. Cătălin Avramescu, fost consilier prezidențial al lui Traian Băsescu, uns mare ambasador în Finlanda unde a fost un dezastru pentru reputația României. Această ”valoare” democratică pe care adunătura AUR o curtează cerea chiar desființarea Constituției și a partidelor politice.

Ăștia sunt ”intelectualii” pe care-i cheamă la ”unire” Simion și ai lui inspirați fiind de eternul ”viitor prim-ministru” Călin Georgescu, incapabilul lingător de clanțe pe la ușile unor alogeni ca Dolfi Drimer, Marcian Bleahu și Petre Roman (Neulander). Mai târziu Călin a fost aciuat (pentru că el nu este în stare de nimic ) pe lângă Mugur Isărescu și a primit și el o pâine ca slujnic pe la poarta Clubului de la Roma unde a învățat trei cuvinte, ”hrană, apă, energie” pe care le repetă ca un papagal fără să realizeze ce platitudini debitează.

În subsolul articolului aveți o colecție din mass-media care susțin cele de mai sus.

Așadar români, ce naiba vreți de la AUR? Este un partid inventat penru a mima suveranismul doarece așa este la modă în Europa. Este plin de progresiști (vezi articolul meu precedent despre madam Diana Șoșoacă dată trei ori peste cap și preschimbată din haștag rezist în Ana Lugojana) și încă mai vrea să aducă sub aripa lui Călin Georgescu mai mulți maidanezi antiromâni.

Pe deasupra li s-a alăturat și simbolul ezoteric al armatei române, Generalul Mircia (sic!) Chelaru fugit pe șest de la Partidul Neamul Românesc pe care chiar el l-a născut cu surle și tobe acum trei ani.

Naționaliști, mergeți pe calea voastră simplă și grea și lăsați lichelele să se dea în bărci împreună cu dușmanii neamului românesc. A noastră va fi victoria dar mai întâi trebuie să o merităm. Nu vă duceți după fentă și luați tărie din Crezul meu pe care îl citesc de fiecare dată când mă apucă scârba și deznădejdea la vederea acestor refuzați ai sorții.

CREZUL MEU

Mă leg să pun dăinuirea neamului meu românesc mai presus de orice dorințe și interese personale. Recunoscând că stăpânirea străinilor ne aduce pieirea sufletească și națională mă leg să lupt pentru renașterea, suveranitatea și prosperitatea neamului meu românesc. Când îmi va fi cel mai greu mă leg să iau voință și încredere din tăria jertfei sfinte a eroilor neamului. Și nu voi renunța! Și nu mă voi îndoi! Și voi izbândi!”

Iată spicuiri din presa vremii despre cei pe care AUR îi cheamă la unire:

Pentru cei care vor să se implice activ în lupta civică naționalistă am lansat website-ul http://www.romaniaromanilor.org unde punem în practică teoria din cartea me pe care o puteți citi gratuit aici: Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc.

26 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page