top of page

Neamul Românesc Trebuie să Preia Controlul Procesului Electoral. Iată DE CE și CUM.

Noi cei ce iubim neamul românesc TREBUIE să preluăm controlul procesului electoral.

Iată DE CE și CUM.

Alegerile din ultimii ani au fost fraudate iar cei care le-au fraudat continuă să controleze colectarea, numărarea și raportarea rezultatelor. Sunt protejați prin lege. Este absolut evident că și prezidențialele vor fi fraudate din nevoia de a elimina riscul unui vot popular (oricare ar fi alegerea poporului).

De aceea toată “lupta” electorală pe care o vedem în spațiul public este un CIRC ieftin pentru “prostime”. În noiembrie șeful coloniei va fi pus cu mâna, la fel cum Monarhul Britanic numea Guvernatorii (Viceregi) în India între 1858-1947. La noi în țară rolul Reginei Victoria de atunci este jucat de cei care falsifică numărul de voturi. Asta se va întâmpla și în 2020 la locale și la generale. Fără îndoială.

Din fericire noi, naționaliștii luminați, mai avem o șansă, greu de crezut și de pus în practică însă pe măsura dezastrului național reprezentat de prăbușirea neamului sub talpa străinătății și a trădării din interior.

Iată ce propun în primă fază: să ne coagulăm într-o organizație civică pentru monitorizarea procesului electoral din ziua alegerilor ÎN TOATE secțiile de vot. Am verificat deja la AEP și până acum majoritatea ONG-urilor acreditate nu au trimis mai mult de 1.000 de oameni și 95% din ONG-uri sunt finanțate prin fonduri externe (Soros, progresist-globaliste). Deci fraților NIMENI nu verifică votul real al populației iar “numărătoarea paralelă” a partidelor este praf în ochii celor care mai cred în lupta puterii cu opoziția.

Avem nevoie de 19.000-20.000 de români cu inima română care să fie observatori. Avem nevoie de un ONG naționalist care să fie acreditat de AEP și care să trimită această veritabilă OASTE A CONȘTIINȚEI NAȚIONALE pe “frontul alegerilor” unde să vadă direct procesele verbale de final, să numere direct voturile scoase din urnă de către Președinții secțiilor de vot și SĂ RAPORTEZE ÎN TIMP REAL ADEVĂRATELE REZULTATE.

Este un efort logistic herculean însă doar la început. Mergem împreună, ne rodăm împreună, poate în noiembrie nu vom avea 19.000 să acoperim toate secțiile, poate vom face greșeli, poate vom avea sabotori și trădători printre noi, poate că dușmanii vor introduce “votul generalizat electronic și prin corespondență” pentru a ne fura de tot, poate, poate, poate. Dar până atunci ne vom apăra șansele. Alea puține pe care le mai avem. Praful de pușcă a învins sabia însă nu pe cei care o mânuiau. Inima de luptător va găsi calea înapoi pe metereze.

Concret, avem nevoie de un ONG cu vechime cel puțin 6 luni la data alegerilor și cu obiect de activitate civică, democratică. Dacă nu găsim putem face unul pentru alegerile din 2020 dar ne trebuie un ONG acum pe prezidențiale. Voi publica acest articol și la mine pe Facebook pe pagina politică Bogdan Vasile Despre Vremuri și tot acolo voi pregăti materiale de antrenament pentru observatori. Legislație, întrebări frecvente, sfaturi pentru ziua de vot și tot ce trebuie pentru cei care vor să ia parte ca observatori.

Hai că putem! Putem mai mult decât “like”-uri pe facebook. Să dovedim asta!

Aștept comentarii, sugestii, susținere, voluntari! În toată țara! În diaspora! Mulți, puțini, câți om fi la început.

O mână de oameni cu inimi mari pot schimba fața lumii. Au făcut-o mereu și o vor face mereu. Să fim și noi printre ei.

Prezentarea video o găsiți aici https://youtu.be/8vBz6jgE6EM

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

Drapelul Romaniei
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page