top of page

Nicolae Ciucă arhetipul premierului român compromis și șantajabil

Dacă vreți să aflați motivul pentru care România este o țară părăsită de milioane de cetățeni, luată la mișto de străini și jefuită fără teamă de trădătorii locali atunci urmăriți scandalul în care este implicat moș jumară Nicolae Ciucă, premierul de cacao pus cu forța în fruntea executivului.


Nea Ciucă ăsta are trei bube uriașe cunoscute de toată lumea încă înainte de a fi uns staroste peste țară:


1. Se dă mare erou militar pretinzând că a cucerit orașul Nasiriyah din Irak în timpul agresiunii militare americane dar tot prostul știe că de fapt americanii cuceriseră și deja controlau orașul cu două săptămâni înainte să ajungă grasul nostru acolo.


2. A avansat-o pe nevastă-sa de la sublocotent la colonel peste noapte și a pensionat-o pe bani buni ca să se piardă urma unor delapidări uriașe din fondurile armatei.


3. S-a căznit să devină doctor în științe militare și a plagiat lucrarea de diplomă ca ultimul gherțoi.


Dacă publicul știe astea vă imaginați că și dușmanii țării le știu și sunt convins că știu ei mult mai multe despre el.


Asta înseamnă că:


A. Grasul e șantajabil

B. Siguranța națională este afectată.


Asta n-are importanță pentru jartelele penale care-l apără în spațiul public, ei sunt plătiți să latre antiromânesc.


Și uite așa românul mai ia un șut în koor și se face de rușine iar dușmanii zic bogdaproste că țara asta a ajuns sat fără câini.


Așa a fost mereu în trecut când au trecut prea mulți ani între războaie. Omenirea a puit cretini, hoți și saltimbanci care s-au jucat de-a țara până au rupt-o-n două și au adus războiul, moartea și distrugerile peste oamenii simpli.


O țară care permite ca un zero barat ca Ciucă să ajungă prim ministru merită bătaia de joc a lumii. Nu uitați însă că până să ajungă Ciucă mare șef peste țară România voastră a fost sodomizată de premieri ca Roman, Stolojan, Văcăroiu, Ciorbea, Isărescu, Năstase, Tăriceanu, Boc, Predoiu, Ungureanu, Ponta, Oprea, Cioloș, Grindeanu, Tudose, Dăncilă, Orban și Câțu.


O adunătură de jeguri plătite de străini din banii voștri.


Mai vreți?


Circul va continua atât timp cât prostimea plătește biletele.


Bogdan Vasile

www.romaniaromanilor.org

22 Ianuarie 2022

11 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page