top of page

Nimic nu este întâmplător. Tragedia de la Caracal ne privește pe toți.

CU TOȚII SUNTEM ASTĂZI VINOVAȚI DE UCIDEREA ALEXANDREI, A ACESTUI COPIL CU SUFLETUL CURAT.

Șirul nesfârșit de greșeli, minciuni și ticăloșii săvârșite de autorități la toate eșaloanele nu au ucis din întâmplare acest copil care putea fi copilul meu sau al oricărui demnitar al acestei țări ajunsă în paragină morală.

Noi toți am pus umărul la decăderea morală a acestei țări.

Noi toți tolerăm incapabilii, analfabeții și trădătorii de neam în toate funcțiile de conducere. Noi toți inventăm, spunem și râdem ca imbecilii la bancuri despre polițiști. Noi toți acceptăm să dăm șpagă oriunde mergem. Noi toți ne ponegrim țara la străini. Noi toți cumpărăm ca sinucigașii alimente otrăvite din magazinele străinilor. Noi toți acceptăm să plătim miliarde unor servicii secrete care ne ascultă, ne bagă familiile în temniță și ne fură voturile. Noi toți ne reparăm la nesfârșit mașinile rupte în gropi fără să crâcnim. Noi toți acceptăm printre noi judecători și procurori ticăloși care condamnă fără probe sau la comandă politică. Noi toți tăcem sfioși când auzim golani care înjură ca birjarii pe stradă. Noi toți folosim programe software piratate și ne bucurăm când vedem pe net un film fără să-l plătim. Noi toți întoarcem spatele când ni se fură copiii din țară. Noi toți lăsăm în paragină statuile eroilor și casele lor memoriale. Noi toți tăcem fricoși și ignoranți când așa ziși intelectuali ne înjură neamul românesc. Noi toți ne facem că nu vedem exodul fraților și surorilor noștri și înjurăm diaspora uitând jarul înstrăinării care le arde sufletul. Noi toți acceptăm suspendarea Constituției ca pe un fapt divers. Noi toți am uitat de mult mândria datoriei împlinite oricare ne-ar fi locul de muncă. Noi toți ne uităm muți la rapiditatea cu care globalismul ne fură mințile și inimile copiilor noștri și ni-i scoate în stradă ca pe niște roboți needucați.

Indolența, amatorismul și nesimțirea care au ucis-o astăzi pe Alexandra vor ucide și neamul românesc dacă nu ieșim MASIV la luptă împotriva întregii clase politice.

Putem face multe pentru neam și pentru viitorul său, trebuie doar să simțim în suflet ce simt părinții acestui copil ucis de noi toți prin ceea ce am ajuns, ceea ce gândim și ceea ce facem zi de zi și ceas de ceas.

Nu armele ucid oameni ci oamenii care apasă pe trăgaci. Alexandra a fost ucisă de întreaga clasă politică dar NOI TOȚI am apăsat astăzi acest trăgaci.

Timpul nu mai are răbdare cu neamul nostru drag românesc, hai să ne organizăm, hai să le dăm peste bot la toți câinii istoriei care ne vor avuțiile, copiii și sufletele.

Este timpul!

România românilor, numai a Românilor și a tuturor Românilor! 

Alexandra Caracal
1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page