top of page

Nu cunoașterea contează ci felul în care o folosiți pentru a trăi mai bine. 99% din voi aveți acces


În fiece zi aflați din spațiul public despre poluare, otrăvirea alimentelor, distrugerea fondului silvic, pierderea resurselor naturale, distrugerea capitalului vostru românesc, siluirea constituției, pervertirea conștiinței copiilor voștri în școli conduse de profesori mediocri, degradarea actului medical, mii de morți din cauza șoselelor pline de gropi, exodul familiilor voastre peste graniță, îmbogățiți ai clasei politice care vă fură pe față cu tupeu, restrângerea drepturilor voastre fundamentale și câte și mai câte.


Toate aceste incredibile agresiuni împotriva CALITĂȚII VIEȚII VOASTRE nu vă schimbă cu nimic direcția vieții. Le citiți, le comentați, uneori le redistribuiți iar apoi…vă continuați viața ca și înainte.


De ce nu vă apărați dreptul la o viață SUPERBĂ?


Credeți că toate aceste crime îi afectează doar pe alții?


Credeți că sunteți prea mici pentru a lupta împotriva unor dușmani atotputernici?


Credeți că sunteți prea puțini și așteptați să înceapă altcineva lupta?


Vă este teamă că sunteți prea săraci și needucați pentru un război atât de mare?


Marele secret este că AVEȚI DREPTATE ÎN TOT CEEA CE CREDEȚI DESPRE VOI.


TICĂLOȘII CARE VĂ FURĂ VIAȚA FAC TOT CE POT SĂ VĂ ÎNTĂREASCĂ ACESTE CONVINGERI CĂ SUNTEȚI MICI, FRICOȘI ȘI TRĂDĂTORI.


În realitate aveți putere infinită, în fiece clipă aveți șansa de a hotărî să vă luați soarta-n mâini și să vă construiți o viață ca-n povești.


Puteți să vă trimiteți copiii la școli excelente, să fiți îngrijiți în spitale ultramoderne, să conduceți în siguranță pe autostrăzi noi, să prosperați din afaceri pur românești, să vă aduceți frații înapoi în țară, să trăiți o viață productivă și îndestulată așa cum astăzi doar în vise puteți avea.


Ce vă atrage mai mult, viața actuală de mici sclavi într-o țară părăginită sau mândria nemărginită a celui care PRODUCE VALOARE pentru el și semenii lui?


Nu vă este rușine de voi înșivă atunci când vedeți bețivi, analfabeți și inculți în guvern și în parlamentul țării VOASTRE?


Nu vă este rușine când trec politicienii pe lângă voi în Mercedes iar voi vă înghesuiți ca sardelele în autobuze prăfuite?


Nu vă este rușine când oameni politici fără liceu își fac vile de mii de metri pătrați din contracte frauduloase plătite din taxele voastre?


Nu vă este rușine când ai voștri mor cu zile la poarta spitalelor românești iar clasa politică își face tratamente în occident pe sume exorbitante?


Nu vă este rușine să fiți conduși de străini în propria voastră țară?


Nu vă este rușine să lăsați în paragină monumentele și casele memoriale ale eroilor VOȘTRI fără de care astăzi nu ați fi existat?


Nu vă este rușine să vă vedeți bătrânii murind cu zile fără medicamente în timp ce hoții politicii înalte câștigă miliarde din contracte frauduloase pe banii voștri?


În ceasul acela luminat în care rușinea voastră va fi mai mare decât teama atunci românismul va renaște prin voi, pentru voi, pentru viitorimea românească ce depinde atât de mult de voi.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Commentaires


bottom of page