Nu va fie teama sa va aratati dragostea de neam

Sa nu ne fie teama sa ne aratam iubirea pentru neamul nostru romanesc. In fata valului globalist progresist multi dintre noi ne ascundem convingerile si traditiile de teama opiniei celor din jur.

Ne prefacem de dragul unui loc de munca mai bun, strigam sloganuri straine de sufletul nostru din teama de a fi izolati si adoptam traditii straine de dragul de a fi moderni si sofisticati. Celebrul filosof si poet Spaniol George Santayana spunea ca “Traditia nu inseamna ca cei vii sunt morti ci ca mortii sunt inca vii…”

Amintiti-va cate milioane de frati romani au zburat la lupta crunta si cati au murit pentru ca noi sa vorbim si sa scriem romaneste in ziua de azi.

iubire de neam

Dragoste de neam, curatenie sufleteasca, educatie!

Astea sa ne fie si biblie si pusca! Sa auzim numai de bine.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022