top of page

Oamenii Mari Spun Lucruri Trăznite (chiar și candidații la președinția României)

10 Iulie 2019 Doamna Ramona Bruynseels, candidat la Președinția României, a ținut astăzi o ședință de întrebări și răspunsuri pe facebook. Întrebată de ce la inaugurarea candidaturii nu a fost folosit NICI UN STEAG TRICOLOR, această vajnică româncă a răspuns că “nu a vrut ca steagul să fie CANIBALIZAT”. Cum? Am mers la dicționar și am aflat că termenul se referă la consumul de carne umană. Să mergem mai departe. În legătură cu cele trei culori de campanie alese, albastru, roșu și alb, doamna noastră a mărturisit că acestea sunt culorile sale preferate chiar și pentru haine. Spunea asta în timp ce era îmbrăcată cu o bluză de culoare…verde/kaki (vezi foto). Nu-i tare? Îmi place din ce în ce mai mult (citiți articolul meu din 8 Iulie dacă vreți să știți mai multe despre culorile acestea). Mai departe. Apropo de steagul tricolor a adăugat că nu-l folosește pentru că nu vrea să o acuze nimeni “că se folosește de simbolurile naționale pentru a ajunge la sufletele românilor”. Ați înțeles românii mei dragi? Deci, conform doamnei cu Harvardu’ de școală de guvernare la bază, nu simbolurile naționale sunt legătura dintre oameni. Așa. Iar pe final am aflat că dacă o votăm pe domnia sa aceasta va aduce 50 de avioane pline cu investitori străini. Exact așa a spus, jur că nu fac mișto, jur că nu am inventat nimic din tot ce am scris aici. Deci după ce că de 30 de ani străinii ne jefuiesc țara, ne distrug capitalul românesc, ne fură ca-n codru, nu plătesc taxele datorate românilor, ne siluiesc justiția și ne schimbă legile, ne dezgolesc pădurile seculare, ne secătuiesc apele minerale, gazele naturale și tot ce putea fi întreprindere profitabilă, doamna noastră MAI ȘTIE ÎNCĂ VREO 5.000 de investitori străini gata să ne fericească în același fel.

Și ca să fie tacâmul complet cosmopolita prezidențiabilă a încheiat spunând că ne mulțumește pentru participarea la sesiunea de “Q and A, sau Î și R”! Probabil că dacă spunea “întrebări și răspunsuri” nu dădea bine la tefeliștii care-i sorb fiecare cuvânt și care-i scriau pe facebook “bravo; te votăm; suntem cu tine;”. În acel moment Pronia Cerească s-a pogorât din ceruri asupra domniei sale și i-a dat gândul cel bun de a încheia emisiunea în direct.

Pentru cei care încâ nu știu (sau nu le vine să creadă încă) doamna Ramona Bruynseels vrea să fie Președintele României. Și dacă vă vine să credeți și dacă nu, această doamnă este finanțată cu bani MULȚI DE TOT pentru această campanie electorală.

Atenție dragii mei, atenție mare.

Români, Votați Românește!

România românilor, numai a Românilor și a tuturor Românilor!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page