top of page

Omenirea NU SE MAI TEME!

Omenirea știe adevărul și caută metode pentru a lupta împotriva agresiunii.

În martie 2020 scriam pe blog că nu există dovezi ale existenței SARS-CoV-2, că testul RT-PCR nu identifică viruși și că totul este o minciună menită a avansa planurile globaliste pentru controlul omenirii și depopularea planetei. Argumentam această poziție cu ajutorul comunicărilor științifice ale unor specialiști cu reputații impecabile în domeniile biologiei moleculare, chimiei și virusologiei.

La acea vreme nimeni nu mă credea. Minciuna era prea mare și îndrăzneață pentru a nu fi crezută și era promovată de toate canalele mass media tradiționale.

În acea perioadă, datorită naturii muncii mele, nu am fost niciodată carantinat și astfel am putut să mă deplasez liber în toate zonele din Marea Britanie. Străzile erau pustii, oamenii stăteau în case și aplaudau serviciile medicale în fiecare joi la orele 20:00.

Lumea CREDEA.

Septembrie 2021. Deși s-a oferit chiar și recompensă financiară pentru cel care va aduce dovada existenței acestei tulpini virale nimeni nu poate arăta că acest virus a fost identificat, purificat și izolat conform celor patru postulate Koch la care se adaugă încă trei postulate moderne publicate în 1996 de Frederick & Relman. Toate așa-zisele dovezi ajung să recunoască faptul că modelul este obținut “in silico” adică este inventat pur și simplu, modelul fiind rezultatul unei simulări computerizate. Deasemenea Kary Mullis, laureatul premiului Nobel pentru chimie care este chiar inventatorul testului RT-PCR a declarat că acesta nu poate fi folosit pentru identificarea de viruși.

Cu toate acestea omenirea este forțată să se vaccineze cu seruri care nu au cum să trateze ceva ce nu există. Google șterge cu disperare orice acces la site-uri de informare alternativă și afișează exclusiv dezmințiri pseudo-științifice în încercarea de a bloca accesul liber la informare.

Guvernele țărilor care conduc lumea (SUA, Marea Britanie, UE, China, Rusia) tipăresc monedă proprie și astfel mituiesc presa și multinaționalele să le facă jocul. Guvernele coloniilor (cum este România) nu-și permit să tipărească monedă locală (de exemplu RON la noi) pentru că nu acceptă nimeni acest gunoi în schimburile internaționale. De aceea sunt obligate să se împrumute în valută forte de la cei care … tipăresc fără control și limită.

Aceste sume uriașe ajung în conturile celor care fac jocul minciunii (doctori, judecători, ziariști, companii farmaceutice, parlamentari, analiști politici, vedete TV, celebrități și manufacturile echipamentelor de protecție).

În ciuda acestei desfășurări uriașe de forțe situația este foarte diferită astăzi comparativ cu cea din luna martie 2020.

Lumea NU MAI CREDE.

Orice ar apărea în presă și în spațiul oficial este ignorat și oamenii își văd de viață. Străzile sunt pline, oamenii se vizitează unii pe alții fără teamă și deja sunt semne clare că cei mai mulți CAUTĂ METODE DE SUPRAVIEȚUIRE.

Astfel apar certificate de testare și vaccinare false, în Marea Britanie mulți oameni poartă la gât un card pe care scrie că au o afecțiune care nu le permite să poarte mască deloc, prietenii vin în vizită și intră pe ușa din grădină sau vin unul câte unul pe furiș iar cei mai mulți caută din ce în ce mai activ surse de stiri alternative.

După un an și jumătate de “pandemie” care continuă să facă milioane de victime oamenii ar trebui să se teamă pentru propria viață dar se pare că această teamă NU MAI EXISTĂ.

De un an de zile suntem intoxicați cu imagini apocaliptice, minciuni sfruntate, cifre inventate de comisii fantomă conduse de personaje dubioase cu trecut înfiorător și cu toate astea oamenii NU SE MAI TEM ȘI NU MAI CRED.

Studiul istoriei explică acest fenomen foarte clar:

DE ÎNDATĂ CE OMUL ÎȘI DĂ SEAMA CĂ SE AFLĂ ÎN RĂZBOI GĂSEȘTE METODE DE SUPRAVIEȚUIRE.

Astfel apar îmbogățiții de război (Iohannis, Orban, Cîțu, Băsescu, Barna, Cioloș, Ciolacu și haitele lor de băieți șmecheri). Aceștia cunosc adevărul și vor să profite financiar.

Tot acum se nasc rețelele de trafic de documente false.

Oamenii se organizează în comunități secrete unde fac schimb de informații obținute din surse alternative.

Din mulțimea răzvrătită se ridică lideri care organizează noua luptă.

Rating-urile și audiența mass media ticăloșite se prăbușesc și paiațele care mint pe micul ecran se reinventează și trec de partea mulțimii.

Apar primii muguri ai grevei fiscale și ai refuzului de plată către Stat și multinaționale.

OAMENII ÎNVAȚĂ SĂ TRĂIASCĂ FOLOSIND MAI PUȚINE RESURSE.

Toate aceste procese prind contur peste tot în lume iar tartorii globaliști se simt ca și când ar vrea să adune apă cu ciurul.

Se tem pentru că serviciile secrete le pun pe masă rapoarte din care răzbate un singur mesaj:

NU NE TEMEM DE VOI!

Sfatul meu:

Nu ne-am născut toți eroi ca să luptăm în stradă dar putem lupta fiecare în felul său împotriva criminalilor care ne tratează ca pe vite.

Luptați în secret sau luptați în stradă, luptați în grup sau luptați pe cont propriu, luptați cu teamă sau luptați cu vitejie, luptați pe față sau luptați din umbră, luptați cu parul sau luptați cu vorba, luptați cum vreți dar

LUPTAȚI, LUPTAȚI, LUPTAȚI!

Ne vor bloca, ne vor discredita și ne vor arăta cu degetul dar nimeni în lume nu ne poate împiedica să luptăm!

Să ne revedem cu bine de cealaltă parte a iadului!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page