Pandemia e doar pentru săraci

Britanicii speriați de viruși au aflat azi cu stupoare că anul trecut în noiembrie și decembrie, în perioada în care țara lor era în carantină, miniștrii și personalul reședinței oficiale de la 10 Downing Street din Londra făceau petreceri chiar la locul de muncă!

Boris Johnson e luat în șuturi cu întrebări și transpiră abundent încercând să găsească minciuna salvatoare. Ghinionul lui e că l-a ofticat pe Dominic Cummings, fosta lui mână dreaptă, și ăsta a început să dea pe goarnă numai blestemății despre obezul blond.

Vă amintiți când Orban băga whisky și trabuc la petrecerea aia de la guvern în timp ce voi vă înțepați ca fraierii și vă otrăveați plămânii cu măști?

Înțelegeți că totul e la mișto și că ăștia s-au pus cu biciul pe omenire? Adică pe voi?

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022