top of page

Pentru mine 2020 ANUL ROMÂNISMULUI în acest format se încheie astăzi.

Pentru mine 2020 ANUL ROMÂNISMULUI în acest format se încheie astăzi.

Scriu de ani buni pe pagina mea tot ce cred eu că poate educa neamul românesc. Scriu din inimă, scriu pentru naționaliști.

Când am lansat seria de comentarii zilnice intitulată “2020 Anul Românismului” am sperat să creez un val naționalist și o implicare individuală măcar la nivel virtual aici pe facebook.


De îndată însă ce am atins puncte sensibile am fost uneori atacat prin comentariile la postări.

Nu atacurile m-au surprins, acestea sunt firești, ci lipsa comentariilor de sprijin pentru mine din partea sutelor și miilor de cititori care mă urmăresc și care dau LIKE-uri în mod regulat.

Este pentru mine un semn că abordarea mea de educație naționalistă a dat greș exact unde ar fi trebuit să reușească și anume, implicarea celorlalți atunci când unul de-al lor are nevoie de ajutor.

Platforma facebook ar trebui folosită ca un mediu de comunicare pentru a ne aduce împreună pe cei cu inima română. În realitate este un televizor mai modern la care ne uităm și cu care ne trecem timpul liber.

Constat astfel zădărnicia demersului meu și cu regret voi pune punct aici acestei inițiative.

Trăiesc în străinătate și probabil nu sunt credibil. Mulți chiar mi-ați spus că sunt din diaspora și nu pot cunoaște realitatea.

Regret.

Sunt convins că există mulți naționaliști care locuiesc în România și care pot ajuta cauza românismului mult mai mult decât am putut eu să o fac. Le urez succes.

Nu uitați însă că dușmanii neamului sunt REALI și nu virtuali ca aici pe facebook. Ei fură și distrug România REALĂ și naționaliștii români trebuie să se adune ÎN REALITATE și să lupte REAL.

Noi vrem să salvăm neamul românesc dar nici măcar nu putem să scriem două rânduri de susținere pentru ai noștri atunci când sunt denigrați de dușmani.

Voi continua să public analize politice pe blogul meu bogdanvasile.blog.

Niciodată nu voi renunța la lupta mea pentru cauza neamului românesc dar voi căuta un alt format.

Vă las Legământul naționalistului pe care l-am scris cu ochii spre viitor și cu inima spre trecut.

“Mă leg să pun dăinuirea neamului meu românesc mai presus de orice dorințe și interese personale.

Recunoscând că stăpânirea străinilor ne aduce pieirea sufletească și națională mă leg să lupt pentru renașterea, suveranitatea și prosperitatea neamului meu românesc.

Când îmi va fi cel mai greu mă leg să iau voință și încredere din tăria jertfei sfinte a eroilor neamului.

Și nu voi renunța! Și nu mă voi îndoi! Și voi izbândi!”

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page