top of page

Popoarele uită că ele sunt stăpâne pe soarta lor. Studiu de caz.

Tragedia copilelor nevinovate care au murit cu zile a scos în spațiul public MILIOANE de români. Țara fierbe și ticăloșii se tem. Suntem cu toții părinți, frați, surori, veri, unchi, mătuși sau prieteni.

SUNTEM FURIOȘI. NE MOR COPIII CU ZILE. SUNTEM FĂRĂ APĂRARE ȘI NE ESTE TEAMĂ TUTUROR CĂ ȘI NOUĂ NI SE POATE ÎNTÂMPLA ACEEAȘI TRAGEDIE ORICÂND.

Iar asta se întâmplă în țara cu cele mai mari bugete pentru serviciile de informații! Și ne strigăm groaza cu putere! Și vrem să pedepsim vinovații! Și suntem mulți! Și avem dreptatea de partea noastră! Și NU NE TEMEM! De asta TREMURĂ ticăloșii care ne conduc de atâta amar de timp.

De asta au lăsat totul la o parte și uneltesc împreună cum să scape de FURIA populară. Începând cu Primul Ministru, Președintele Țării și șefii de partide și până la serviciile secrete și mass-media controlată de ei, TOȚI fug de jur împrejur ca găinile fără cap. Până și #rezist-enții s-au topit așteptând noi ordine. Amintiți-vă aceste zile atunci când vă veți mai îndoi de puterea noastră.

Suntem mulți, suntem curați la suflet și ținem cu neamul românesc. Celor care nu cred în puterea de a ne organiza și a întoarce moartea neamului românesc din drum vă spun doar atât: ticăloșii care ne fură și ne batjocoresc de zeci și sute de ani SE TEM DE FORȚA IUBIRII DE NEAM ȘI ȚARĂ pentru că nimeni nu poate învinge un om care luptă pentru neamul său. TICĂLOȘII SE TEM DE REVOLTA POPULARĂ.

De asta au uitat azi și de alegeri și de negocierile lor idioate și de sforăriile nerușinate cu care ne otrăvesc viața. Au uitat de dușmăniile partinice și s-au adunat cu toții ca la un semn să-și scape pielea.

Inchideți ochii, ascultați vuietul FURIEI POPULARE și imaginați-vă unde am putea duce țara asta dacă am fi noi stăpâni aici pe pământ românesc.

Să ieșim la vot MASIV, să monitorizăm alegerile, să semnăm petiții pentru noi proiecte legislative, să le susținem în stradă, să reparăm monumentele eroilor neamului, să vorbim românește peste tot în România noastră dragă, să ținem cu dinții de resursele noastre cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu și să nu uităm niciodată cât suntem de PUTERNICI ASTĂZI. Astăzi ROMÂNII SUNT STĂPÂNI ÎN SPAȚIUL PUBLIC. Vocea românismului sparge timpanele piticilor politici.

Vedeți că se poate? Ăsta poate fi începutul renașterii noastre. Să profităm de el!

NOI SUNTEM ROMÂNIA!

Patria este norodul și nu tagma jefuitorilor!

România Românilor, numai a Românilor și a tuturor Românilor!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

David Goliat
1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page