top of page

Proiect Național: BANII SAU VIAȚA

Acest articol s-ar putea să vă schimbe viața. Citiți-l cu atenție, distribuiți-l și implicați-vă pentru binele vostru și al urmașilor voștri.


În ciuda vorbelor sforăitoare cu care politicienii de toate culorile vă amețesc zilnic, în realitate singura soluție pentru recuperarea țării este ALFABETIZAREA FINANCIARĂ a populației.


Pentru a atinge acest obiectiv astăzi lansez proiectul numit ”BANII SAU VIAȚA” a cărui misiune este aceea de a ”lua urma banilor din România”.


Într-o lume croită sub semnul BANULUI singura armă valabilă în lupta pentru suveranitatea reală este abilitatea popoarelor de a controla propriile resurse financiare pe care le produc cetățenii.


În forma sa simplă alfabetizarea financiară înseamnă cunoașterea a trei elemente:


1. Câți bani ajung în vistieria țării?

2. Cine și cum cheltuie acești bani?

3. Cum poate populația să controleze cheltuielile?


Liderii de opinie parlamentari și neparlamentari vă vorbesc la nesfârșit despre independență, suveranitate, naționalism, prosperitate, europenism, progresism, globalizare și bunăstare dar nici unul dintre ei nu vă poate da răspuns la cele trei întrebări de mai sus. În loc de răspuns singurul mesaj pe care îl au aceștia pentru voi este ”alegeți-mă pe mine și vă promit să vă cheltui averea cu grijă”.


De sute de ani politicienii ne-au distrus țara tot cheltuindu-ne banii ”cu grijă” și cred că a venit timpul să ne facem curățenie prin buzunare.


Toți vorbitorii de vorbe politice (de la liberali și democrați până la suveraniști) preferă să vă promită salvarea prin arma politică în loc să vă spună că politica nu este ”armă” ci ”muniție”.


În lumea reală banul este arma iar politica este muniția folosită de cei cu bani pentru atingerea obiectivelor urmărite.


Priviți în jur și observați că absolut tot ceea ce înseamnă geopolitică are un nucleu FINANCIAR. Toți politicienii vor să ajungă la putere pentru a prospera FINANCIAR. Țările semnează tratate de cooperare pentru a profita FINANCIAR. Marile companii multinaționale sunt puternice doarece au un uriaș potențial FINANCIAR. Muncim pentru a genera resurse FINANCIARE și trăim prin utilizarea acestor resurse FINANCIARE.


Cu toate acestea, atunci când calitatea vieții se prăbușește, noi în loc să preluăm controlul banilor căutăm ”salvatori” în persoana politicienilor care paradoxal sunt cei mai mari inamici ai noștri deoarece aceștia au nevoie să ne țină departe de bani dacă vor să prospere.


Pentru a pune capăt acestui cerc vicios și pentru că sunt sătul până-n găt de ”salvatori suveraniști, liberali și democrați” în zilele care urmează voi ieși în fața voastră cu această emisiune în direct, ”BANII SAU VIAȚA”, în cadrul căreia voi prezenta în timp real efortul meu de a lua urma banilor din economia românească.


Nu am puteri magice, sunt un om simplu ca și voi dar vreau să aflu răspunsul la cele trei întrebări fundamentale. Pentru asta voi contacta autoritățile statului, voi studia legislația în vigoare, voi cere sfatul specialiștilor în drept și în economie și voi discuta aceste informații cu voi în emisiuni LIVE.


Scopul acestui proiect este de a pune laolaltă un set de informații care să permită lansarea unui MANIFEST DE LUPTĂ PENTRU INDEPENDENȚA FINANCIARĂ A POPORULUI ROMÂN.


Acest manifest va fi distribuit masiv în țară și străinătate și va constitui temelia unei noi construcții financiare care să mute controlul banilor din mâinile politicienilor în mâinile poporului.


Voi trimite acest material tuturor liderilor de opinie din România cu speranța că aceștia vor fi interesați să mă sprijine. În cadrul emisiunilor LIVE vă voi ține la curent cu reacția acestora.


Împreună vom lua pentru prima oară urma banilor din economia românească și vom da răspuns la cele trei întrebări care ne vor aduce țara înapoi:


1. Câți bani ajung în vistieria țării?

2. Cine și cum cheltuie acești bani?

3. Cum poate populația să controleze cheltuielile?


Vă rog să distribuiți masiv seria de articole scrise și materialele video LIVE și înregistrate prin care vom începe adevărata luptă națională. Facebook deja mă cenzurează puternic și de aceea voi publica aceste materiale și pe contul meu Telegram, https://t.me/suveranitate și pe situl web www.romaniaromanilor.org unde voi centraliza toate acțiunile concrete despre care vom discuta.


Țineți aproape și fiți deștepți pentru că puteți!

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page