top of page

Protestele din 10 August 2019. Cine poartă sâmbetele Neamului Românesc?

Operațiunile pentru destabilizarea României sunt în plină desfășurare. Care credeți că este trofeul după care aleargă cu limba scoasă dușmanii neamului românesc?

Iată mai jos pregătirile pentru protestul din 10 August 2019. Sunt fotografii culese astăzi din spațiul public românesc. Sunt mesaje identice cu cele folosite în toate zonele de conflict la nivel global, acolo unde războaiele hibride pentru resurse fac ravagii. Priviți cu atenție sugestiile subliminale din fotografiile pe care tinerii noștri le citesc și redistribuie. Pentru cei care nu au vizionat serialul Game of Thrones cea de-a treia fotografie reprezintă un asasin profesionist cu o listă de ținte iar mesajul adăugat este: “să ajungă pe toți pereții…”.

Aceste structuri # rezist care pregătesc violențele din stradă nu au acționat NICIODATĂ de la sine fără ordine precise din afara țării. Nici acum nu ies la vânătoare de capul lor iar intensitatea mesajelor va fi dozată în așa fel încât să atingă maximul în dimineața zilei de 10 August. Peste numai patru zile!

Până aici totul este cunoscut deja. De aici încolo însă apare MAREA MEA NEDUMERIRE: Guvernul României a căzut deja în Mai și de atunci Premierul face toate voile # rezist, Președintele Iohannis semnează IMEDIAT tot ce vine de la Guvern, PSD și ALDE, formațiunile politice finanțate din aceleași buzunare ca # rezist au fost aduse din pix la putere de către serviciile secrete finanțate de aceleași buzunare # rezist, nu mai vorbește nimeni de ilegalitatea protocoalelor secrete, nu mai vrea nimeni să schimbe legile justiției iar ambasadele străine la București au tăcut aproape complet.

Și atunci? Pe cine mai vânează ghioaga hoardelor sălbatice globaliste și neomarxiste? Vom afla foarte curând.

Până atunci am auzit că Dan Barna deja cere ca CSAT-ul să fie coordonat oficial din afara țării și mă tem că “prietenii” NATO abia așteaptă. Cât despre resursele naturale și umane ale neamului românesc…vorbim după 10 August.

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page