top of page

PSD A Știut Că Alegerile Vor Fi Fraudate

Rezultatul la alegerile europarlamentare pare să fi fost minuțios pregătit și cunoscut dinainte de PSD. Priviți cu câtă rapiditate sunt luate decizii, se fac numiri, se reașează plăcile tectonice în PSD ca și când se știe ce urmează pas cu pas.

Urmăriți cu atenție cum discursul Premierului s-a separat complet de subiectul JUSTITIE. Observați că NIMENI din PSD nu vorbește de uriașele fraude de la vot (voturile UDMR de exemplu).

PSD-ul rămas la pupitru pare că a pregătit toate aceste mutări înainte de scrutinul de duminică iar acum doar pune în practică un scenariu exersat din timp, inclusiv în ceea ce-i privește pe “dizidenții” maziliți cu ceva timp în urmă care vor reveni direct, fără negocieri, fără discuții interne. Este posibil ca noile numiri la ministere să fie chiar acceptate de Președintele țării, asta pentru a evita căderea unui guvern care se pare că a trecut cu arme și bagaje într-o barcă antiromânească vopsită în culori progresiste neomarxiste.

Acest circ antiromânesc a fost hotărât și știut de Banca Națională, serviciile secrete, Președintele țării, PSD, PNL,UDMR și USR încă din 22 Mai când un singur Institut de sondare a opiniei publice, IMAS, a anunțat că PNL (care este de fapt PDL-ul care a creat statul paralel) va câștiga alegerile cu 28%, urmat de PSD cu 22% și de USR cu 20%. Acesta a fost cred semnalul dat tuturor dușmanilor țării să pornească fraudarea. Concluzia mea?

Nimic nou sub soare, PSD ia o pauză, se rotește la putere cu PNL (PDL) și USR, UDMR continuă pas cu pas opera de cucerire a Ardealului iar noi, puținii români rămași ai nimănui privim circul orchestrat de mass-media total aservită ocupanților și pierdem din vedere VÂNZAREA RESURSELOR NATURALE care se parafează chiar în aceste zile în spatele ușilor închise.

Noi, românii minoritari rămânem cu amintirea, așa cum au rămas indienii americani după ce colonizatorii englezi au terminat de cucerit și distrus civilizația lor în urmă cu mai puțin de trei secole. Noi rămânem cu poveștile despre Daci, Geți, lupi și eroi așa cum pieile roșii stau azi în jurul focului în rezervații și povestesc despre vremurile lor de glorie. Săraca țară bogată a iubitului meu neam românesc…

Cei puțini cu inima română care mai suntem, haideți să ne adunăm la sfat cumva, să vedem pe unde scoatem cămașa… Pentru copiii noștri și pentru sufletele noastre…

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page