top of page

PSD+ALDE=LOVE. Statul Paralel Le Este Naș.

Premierul Viorica Dăncilă împreună cu Dl Tăriceanu au anunțat că alianța va introduce un proiect de lege pentru revizuirea Constituției în direcția implementării referendumului și a votului celor din diaspora.

Motivul doamnei este, citez: “…am văzut care este voința cetățenilor și vrem să ținem cont de votul din data de 26 mai…”.

Deci Premierul României, care este în același timp și Președintele partidului aflat la putere se repede URGENT să schimbe legea fundamentală a țării luând de bune rezultatele de la alegeri ÎNAINTE ca investigațiile comisiei parlamentare de anchetă a fraudei de la alegeri să se încheie.

Oare de ce se opintește doamna din Roșiorii de Vede atât de abitir să pună umărul la heirup-ul antiromânesc haștagisto- penelisto- useristo- plusisto- pontisto- iohanisto- globalist? Când a fost întrebată despre legăturile sale cu Statul Paralel domnia sa a declarat “nu am cunoștință să existe Stat Paralel, eu am fost plecată din țară nouă ani”.

Priviți imaginea alăturată în care Doamna Dăncilă înfiera Statul Paralel la ultimul miting PSD iar pe ecranul din spate scria cu litere mari ca alea de la HOLLYWOOD, JOS STATUL PARALEL!

Acum mă întreb și eu, ca omul simplu: Cine dracu’ a fost idiotu’ care a pus ecranul ăla în spatele marei doamne de Stat? Trebuia să-l pună-n fața sa ca să poată și dânsa citi și să-și amintească naibii ce a spus. Grea viața asta de Prim Ministru! Ce baftă au avut Mihail Kogălniceanu, Ion Brătianu, Titu Maiorescu, Alexandru Marghiloman sau Take Ionescu fără ecrane d’alea care să-i dea de gol și să-i facă de cacao… Mama lor de norocoși!

Români, votați Românește!

Veo 1

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

تعليقات


bottom of page