top of page

PSD Bate Palma Cu Opoziția Împotriva Poporului Român

Alegeri Euro 2019. Rezultate imposibil de crezut, fraude evidente, PSD nu protestează în nici un fel.

Imediat după alegeri PSD se așează la discuții cu Ambasadorul SUA, cu FMI și cu Banca Mondială. Noul Președinte PSD al Camerei Deputaților este școlit la Academia SRI și a fost vice prim ministru în cabinetul Tudose, al cărui teză de doctorat a fost prefațată de domnul General Coldea.

Fostul Președinte Băsescu o FELICITA pe doamna Premier Dăncilă pentru deciziile luate, fostul Președinte Băsescu este “ales” de popor și va fi europarlamentar.

Premierul Viorica Dăncilă declară că a fost plecată din țară 9 ani și nu a auzit să existe Stat Paralel la noi în țară, aceeași doamnă Premier declară că a oprit luptele pe subiectul justiției deși mii de oameni au fost arestați și condamnați pe nedrept, milioane au fost interceptați și sute de procurori și judecători au încălcat sistematic legile țării.

Resursele naturale, umane și culturale ale neamului românesc sunt în mâinile acestor personaje. Iar când ei vor lua o pauză, USR și PDL-ul travestit în PNL vor prelua ștafeta și vor continua decimarea neamului meu drag românesc.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comentarios


bottom of page