top of page

PSD Se Face Frate Cu USR. “Fără Penali În Funcții Publice” Devine Deviza…Foștilor

PSD și ALDE au introdus în Parlament de URGENȚĂ Proiectul de modificare a Constituției României. Bomba este că schimbările sunt EXACT cele cerute prin campania “fără penali” și sprijinite masiv de USR, PLUS, PNL, PMP și Președintele Iohannis! Iată concordia de care vă tot spun, PSD și ALDE stă din nou alături de opoziție pentru a-și proteja cu toții interesele comune.

Pe scurt, Legea Fundamentală a Coloniei Românica va interzice dreptul de a alege și de a fi ales celor cu condamnări definitive cu închisoare. Ideea în sine pare OK mai ales că mai sunt și alte țări (puține) care fac asta. DAR: condiția ESENȚIALĂ este ca Justiția să fie cinstită și egală pentru toți.

DRAMA noastră este că la noi ORICINE poate fi băgat la bulău fără probe și fără acces la dovezi și fără ca judecătorii să accepte probe ale apărării, așa cum s-a întâmplat în mii de dosare explodate în spațiul public. Procurori și judecători au fost înregistrați în secret și s-au dovedit hoția și ticăloșia lor. Și nu li s-a întâmplat NIMIC. Colonia noastră nu are voie nici măcar să facă legi prin care magistrații să răspundă pentru faptele lor. Impunitatea îi face zei atotputernici. Mii de judecători au dosare penale fantomă ținute la sertar de procurori pentru șantaj. Se cheltuie MILIARDE de Euro pe ascultări ILEGALE.

La noi în Colonie neamul românesc s-a prăbușit sub povara dosarelor făcute ilegal de procurori abuzivi, cetățeni nevinovați sunt interceptați ilegal pe mandate rușinoase semnate de judecători inconștienți, oameni nevinovați sunt băgați în pușcărie de judecători # rezist care sunt pe față cu procurorii pe protocoale secrete.

De aceea vă întreb oameni buni: este România pregătită pentru o astfel de modificare a Constituției? Eu cred că NU! Dacă trece propunerea asta nebunească va fi suficient un procuror obedient, un judecător șantajat și o Înaltă Curte de Casație și Justiție controlată politic pentru ca ORICINE să înfunde pușcăria la comanda puternicilor zilei și astfel să fie eliminat din viața politică.

Ce se poate face? Acum nimic. Dar vin alegerile. Acolo trebuie să organizăm prima baricadă a neamului românesc, să ne adunăm într-o organizație civică pentru monitorizarea FIECĂREI secții de vot în așa fel încât măcar să fim siguri că decidenții politici, oricare vor fi ei, vor fi aleși într-adevăr de popor. Să fim alături înainte de a fi împinși departe unii de alții pentru totdeauna. 

Români, Votați Românește!

România Românilor, numai a Românilor și a tuturor Românilor!

Veo 2
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Commentaires


bottom of page