top of page

Rapoartele despre vaccinare din Marea Britanie sunt false. Lumea nu vrea să se vaccineze.

În data de 16 decembrie în Marea Britanie într-un raport guvernamental autoritățile au recunoscut că totalul celor neînțepați deloc este de 20 de milioane și nu de numai 5 milioane cum s-a mințit până acum.

Dacă adaugi pe cei înțepați o singură dată și care nu s-au mai înțepat a doua și a treia oară înțelegi că Marea Britanie nu este nici pe departe “printre cele mai înțepate țări” având mai mult de jumătate din populație împotriva înțepării. La fel este peste tot în lume, raportările sunt false.

Asta s-a văzut și sâmbătă la Londra unde mase uriașe de protestatari au inundat centrul capitalei britanice, protest total ignorat de mass media ca de obicei.

Pe tuităr și feisbuci reclamele plătite de guvern și de sistemul de sănătate sunt înundate de comentarii pline de înjurături și ură din partea publicului.

Omenirea s-a prins că ceea ce trăiește nu este despre boală dar încă nu știe ce să facă pentru a se apăra. Omul modern s-a obișnuit prea mult cu democrația ca să mai poată supraviețui în caz de agresiune.

Dacă nu merge cu minciuna atunci va fi nevoie de forță pentru a distruge omenirea?

Sunteți pregătiți?

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page