top of page

România: Alegeri furate

România: alegeri furate cu ajutorul justiției și al serviciilor secrete. Capitolul final.


1. Clotilde Armand câștigă “alegerile” de la Sectorul 1 din București în defavoarea lui Dan Tudorache.


2. În urma sesizărilor, de voie de nevoie, Procuratura deschide o anchetă și descoperă că s-a furat pe rupte. Există filmări doveditoare, sacii cu buletinele de vot de la 20 de secții au dispărut COMPLET și nenumărate alte procese verbale de la alte secții de vot sunt false.


3. Procuratura clasează dosarul fără a lua vreo măsură împotriva vinovaților și rezultatul alegerilor rămâne neschimbat.


Acesta este modelul democrației românești și cred cu putere că tot procesul electoral la nivel național este identic.


Cu alte cuvinte poporului i se spune să stea în banca sa timp de patru ani și când vin alegerile să decidă pe cine vrea. Apoi vin alegerile dar decizia poporului este schimbată fără rușine de grupuri infracționale organizate protejate de justiție și de serviciile secrete ale elitelor puterii instalate.


În democrație VOTUL este unica metodă de exercitare a puterii populare și de aceea furtul votului anulează COMPLET orice pretenție de democrație.


În loc de frământări nesfârșite pe facebook, proteste anemice pe la ferestrele hoților de mai sus sau declarații sforăitoare ale “suveraniștilor” de serviciu, soluția reală și fezabilă pe care o propun și o explic în detaliu la mine pe site este preluarea controlului popular asupra procesului electoral astfel:


1. Un grup civic suveranist devine partid și își alege și promovează o echipă completă de specialiști pe domeniile de activitate prioritare.


2. Acest partid se înscrie la alegeri și își antrenează propria echipă de 20.000 de voluntari care să monitorizeze TOATE secțiile de vot din teritoriu.


3. În ziua alegerilor acești observatori publică în timp real rezultatele scrise pe procesele verbale de la fiecare secție de vot IMEDIAT ce acestea sunt finalizate în acest fel blocând orice posibilitate de fraudă ulterioară deoarece există deja în spațiul public copiile proceselor verbale originale.


Pe lângă aceste partide suveraniste pot exista și grupuri civice neutre care să își propună un unic scop, acela de monitorizare a procesului electoral. Aceștia pot proceda la fel prin trimiterea la secțiile de vot a 20.000 de observatori care să se asigure că nu se fură grosolan în timpul zilei și că rezultatele oficiale ale votului sunt publicate imediat după semnarea procesului verbal final.


Astfel se obține protejatea votului, protejarea rezultatelor și protejarea ideii de democrație.


Simplu, eficient, democratic.


La mine pe site prezint în detaliu acest proiect și mă ofer să sprijin logistic și educativ orice grup suveranist care vrea cu adevărat să preia puterea.


www.romaniaromanilor.org

6 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page