top of page

Săraca țară bogată

Toată lumea e supărată pe drogangiul bolborositor Câțu din pricina celor 57 de miliarde de euro împrumutate.


Cică e multe frate!


Vi se pare mult?


Acum vreo cinci ani americanii de la CIA au publicat un raport din care reieșea că în ultimii 25 de ani au fost sifonați din România 400 de miliarde iar 90% din sistemul nostru bancar era deținut de străini.


La Roșia Montană avem vreo 6.300 de miliarde de euro în metale rare iar în subsolul Mării Negre încă vreo 400 de miliarde. Toate astea sunt deja împachetate și stau să ia calea primelor 400 de miliarde numărate de CIA.


Așadar, în loc să vă aoliți de bacșișul ăla luat de beșnița aia beată mai bine beliți ochii pă ce mai aveți prin bătătură că acolo e marea miză. Dacă oprim jaful renaștem peste noapte.


Aș fi trimis materialul ăsta și la SRI și toată grămada de alte servicii secrete care populează plaiul mioritic dar din păcate eu scriu doar în românește iar ei citesc doar în engleză, germană și franceză 😉


Fiți deștepți că puteți!

7 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page