top of page

Scopul legii carantinei, cea care va trece azi la senat, este cu totul altul decât se crede.


Am urmărit votul de la deputați precum și dezbaterile de ieri de la senat și mi s-a confirmat bănuiala pe care o aveam din ziua în care clovnii vestiți de la PNL (PDL-PD-FSN-Ilici-Neulander-Bruckner) au fost lăsați de PSD (PDSR-FSN-Ilici-Neulander-Bruckner) să depună acest nou proiect la parlament.


LEGEA ASTA NU ESTE FĂCUTĂ SĂ VĂ PROTEJEZE CI SĂ VĂ SPERIE.


Iată de ce:


Toate forurile legiuitoare de pe planeta Pământ știu că o lege trebuie să respecte PATRU principii UNIVERSALE, fără de care textul propus servește altui scop decât cel declarat.


1. Clasa politică este răspunzătoare pentru efectele legii.


2. Legea este dreaptă, protejează drepturile FUNDAMENTALE și este aplicată în mod egal.


3. Procesele de reglementare, administrare și implementare sunt transparente și drepte.


4. Implementarea legii este făcută la timp de organe competente, cu resurse suficiente și care corespund binelui general al comunității.


În deplin contrast cu aceste patru principii universale Iohannis, Orban și menajeria veselă PSD vor vota azi o lege care:


1. NU implică responsabilitatea clasei politice.


2. NU protejează drepturile fundamentale.


3. NU este dreaptă și transparentă.


4. NU poate fi implementată pentru binele comunității.


Dacă “aia NU”, ailaltă NU”, “aia iar NU” și în final “nici aia NU” atunci ce mama dracu’ vor să vă facă ăștia?


VOR SĂ VĂ SPERIE.


Știu și ei că rahatul ăla de text însăilat cu un amatorism șocant nu o să poată fi impus decât săracilor și bătrânilor singuri pe lume.

De asta s-au grăbit să pompeze patrujdămilioane dă coco în presă, pentru ca scribii inculți și temeinic globalizați să publice zilnic orori și cifre inventate despre “pandemia” care, ce să vezi, se încăpățânează să omoare “dăcât” din ăia proaspăt “testați” cu un test despre care inventatorul său, Kary Mullis, în 1984 spunea că nu identifică viruși (aplauze)!


Așasar, dragă minoritate română din România străinilor, legea asta este doar o sperietoare cu ajutorul cărei puteți fi băgați cu capul sub apă de câte ori vă ridicați ochii înspre soare.


Țara voastră poate străluci ca soarele sfânt de pe cer dar numai VOI puteți să o poleiți cu aur.


NUMAI VOI!


#ompentruom

1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page