top of page

Scrisoare Deschisă către partidele și asociațiile civice suveraniste. Monitorizare Alegeri 2024

Astăzi am trimis Scrisoarea Deschisă de mai jos, intitulată ROMÂNIA 2024, tuturor partidelor și asociațiilor civice suveraniste din România.


Iată lista acestora iar mai jos aveți textul scrisorii. Vă rog redistribuiți acest mesaj tuturor celor care fac parte din asociații pe care nu le-am menționat aici deoarece nu am cunoștință de existența lor.


- Asociatia Calea Neamului

- Platforma Civică Starea de Libertate

- Platforma Legitimă Apărare

- Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe

- Grupul Neam Onoare Identitate

- Neam Unit

- Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților

- Asociația Bucovina Profundă

- Comunitatea Identitară

- Asociația pentru Inițiativă Civică și Democrație Participativă

- 41 Pentru România


- Partidul S.O.S. România - Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă

- Partidul Neamul Românesc - Președinte Dl Av. Ninel Peia

- Partidul Coaliția Pentru Națiune - Președinte Dl Av. Dan Chitic


Scrisoare deschisă către toate asociațiile civice cu program naționalist, suveranist și conservator din Romania.


Prieteni,


Vă scriu în legătură cu un proiect național, denumit ROMÂNIA 2024, în cadrul căruia propun organizarea unui grup civic independent pentru monitorizarea TUTUROR secțiilor de vot din România și din străinatate.


Relevanța acestui proiect


Timp de 32 de ani partidele politice parlamentare au avut reprezentanți în birourile electorale ale TUTUROR secțiilor de vot din țară și din străinătate iar cele câteva asociații civice care au trimis observatori la alegeri au fost controlate mereu de aceleași partide politice.


Timp de 32 de ani s-a furat pe rupte la alegeri dar TOATE aceste partide au acceptat frauda pentru că astfel s-au putut roti la putere prin lansarea de noi sateliți politici controlați de partidele vechi.


Timp de 32 de ani partidele au făcut tot ce au putut pentru ca votul să rămână o mare necunoscută pentru omul simplu și să fie privit ca ceva ”inutil”.


După 32 de ani de democrație parlamentară românii habar nu au cum se desfășoară alegerile, cine controlează votul și în ce fel poate poporul prelua controlul singurei arme pe care o are în lupta cu elitele politice.


Situația partidelor suveraniste în prezent


În afară de partidele parlamentare direct interesate în menținerea situației actuale spațiul politic este populat și de partide mici care nu au nici o șansă de afirmare datorită veritabilei blocade la urne instituită de elitele puterii cu sprijinul serviciilor secrete și al mass media.


Concluzia înainte de alegerile din 2024


Atât timp cât partidele mari vor controla procesul electoral în detrimentul populației nu va exista absolut nici o șansă pentru ca partidele mici susținute de grupuri suveraniste să preia puterea în stat.


Soluția propusă de proiectul ROMÂNIA 2024


Asociațiile civice cu programe naționaliste, suveraniste și conservatorare se pot uni pe tema comună a monitorizării TUTUROR secțiilor de vot din teritoriu pe următoarele coordonate:


1. Pregătirea unei echipe de 20.000 de observatori voluntari pentru toate secțiile de votare

2. Monitorizarea alegerilor pentru a se preveni fraudele din secțiile de vot.

3. Publicarea imediată a rezultatelor înscrise pe procesele verbale finale.

4. Totalizarea rezultatelor la nivel național pe baza acestor procese verbale finale.

5. Comunicarea acestor rezultate în mass media internă și internațională.

6. Cooperarea cu partidele suveraniste mici pentru organizarea de proteste în cazul în care autoritățile vor încerca să ignore rezultatele oficiale și să le falsifice din nou.


Voi propune același proiect fiecărui partid suveranist care va participa la alegeri încercând astfel să provoc o schimbare radicală de strategie în ceea ce privește alegerile. Este esențial ca alegerile din 2024 să fie monitorizate de suveraniști și nu de partidele globaliste trădătoare sau de ONG-urile progresiste neomarxiste care au protejat frauda timp de zeci de ani.


În cazul în care există interes pentru acest proiect atunci am pregătit o platformă educativă cu ajutorul căreia echipele de observatori voluntari și coordonatorii lor pot înțelege procesul electoral și se pot pregăti pentru monitorizarea alegerilor. Găsiți această platormă la www.romaniaromanilor.org și sunt disponibil să mă implic în procesul de organizare și pregătire pe toată durata sa.


Sper că asociațiile declarat suveraniste vor înțelege să se adune în jurul unui proiect realist și care poate aduce beneficii uriașe întregii societăți fără costuri mari și cu avantajul construirii unei adevărate mișcări de recuperare a singurei arme pe care poporul o are în democrație și anume VOTUL.


Uniți-vă pe proiecte comune și poporul va trăi mai bine.


Bogdan Vasile

www.romaniaromanilor.org

https://facebook.com/pentruneamulromanesc

51 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page