top of page

Se cere guvernului britanic dovada existenței SARS-CoV-2.Ieri am publicat un articol referitor la îndoielile legitime legate de existența virusului SARS-CoV-2.


Revin astăzi publicând un memoriu trimis pe 22 iunie guvernului britanic în care se cere DOVADA existenței acestui virus precum și a validității testului RT-PCR folosit în toată lumea pentru depistarea sa.


Semnatari:

Dr. Kevin P. Corbett

Piers Corbyn

David Crowe

Dr. Andrew Kaufman

Dr. David Rasnik

Prof. Roger Watson.


În fotografie veți vedea că documentul “nu are semnături și ștampile” pentru că prin alte țări nu se obișnuiește așa ceva. Am adăugat acest paragraf pentru că prin comentarii am găsit afirmații de genul “nu are ștampilă deci nu e real”. Ca și când toate țările trebuie să facă treaba ca la românica și ca și când ar fi mare șmecherie să falsifici o poză și să adaugi o ștampilă dacă ai vrea să manipulezi.


Citiți calificările semnatarilor cu atenție și cererile lor.


1. Dovediți existența virusului

2. Dovediți că acest virus, dacă există, cauzează boli conform celor patru postulate ale lui Koch.


Interesant, cu ce se ocupă oamenii de știință în loc să stea cu masca pe figură și cu ochii-n televizor.


Diseară vă dau un model de scrisoare în limba română ca să faceți și voi asta cu Orbanul vostru.


Atenție: eu nu susțin că virusul nu există ci că, dacă tot distrugem lumea de frica lui, avem nevoie de dovezi indubitabile în legătură cu existența lui (paragraf adăugat pentru dronele haștag și servicii secrete care deja au început să mă ia la ochi).


M-aș bucura să existe dovada virusului pentru că altfel e groasă rău.


Dacă această pagină va fi ștearsă mă găsiți pe bogdanvasile.blog

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page