top of page

Se dărâmă șandramaua minciunii numită COVID-19. Profesor de la Universitatea din Oxford: “Mult mai m

Se dărâmă șandramaua minciunii numită COVID-19. Profesor de la Universitatea Oxford din Marea Britanie: “Mult mai mulți oameni decât se publică în presă s-au îmbolnăvit, apoi și-au revenit și acum sunt imuni”.

Vă sună cunoscut?

Cam ca orice răceală și gripă de sezon cu care trăim de când ne știm!

Iată mai jos detalii și bineînțeles reacția echipei de zgomote din presa ticăloșită care încă pedalează pe tema “pandemiei”.

Profesor Sunetra Gupta, expert epidemiolog la Universitatea Oxford din Marea Britanie a publicat la sfârșitul lunii martie un studiu pe care mass-media încearcă din răsputeri să-l ascundă, ignore și discrediteze.

Echipa de cercetători condusă de Profesor Gupta a anunțat că noul coronavirus s-ar putea să fi infectat deja mult mai mulți oameni care și-au revenit și au devenit imuni, iar asta înseamnă…(țineți-vă bine, sunteți gata?):

“MAI PUȚIN DE 0.1% DIN CEI ÎMBOLNĂVIȚI AU NEVOIE DE ÎNGRIJIRI MEDICALE DE SPECIALITATE.

Concluzia Profesorului Gupta este că milioanele de oameni sănătoși și deja imunizați sunt ținuți degeaba în casă. Mai degrabă teste de IMUNITATE trebuie făcute și nu teste de infectare.

Cireașa de pe tort apare însă în ultima afirmație a expertei în epidemiologie de la vestita universitate britanică:

“Sunt foarte surprinsă cât de ușor a fost acceptat modelul neconfirmat al Imperial College London pe care se bazează varianta oficială”.

Spre disperarea celor de la Imperial College London și a întregii mass-media mincinoase cei de la Oxford au anunțat începerea adunării de probe biologice pentru confirmarea imunității. Fac asta împreună cu cercetătorii de la universitățile Cambridge și Kent din Marea Britanie.

De îndată ce nu au mai putut ascunde aceste informații “jurnaliștii” oficiali au încercat să discrediteze acest raport sugerând că este teoretic, ignorând complet că omenirea a fost aruncată în haos pe baza unor simple SIMULĂRI plănuite încă de anul trecut când a avut loc EVENT 201 (vezi postările mele anterioare) unde mai marii planetei au început să se joace de-a Dumnezeu cu noi.

Încă ceva, aveți idee ce mize URIAȘE sunt în joc și ce semnificație EXTRAORDINARĂ o reprezintă curajul unui expert de la Oxford de a ieși în față pentru a CONTESTA minciunile mai marilor lumii?

Gândiți-vă la toate astea când citiți și vedeți statisticile cu morți din mass-media.

Ca de obicei nu uitați că tot ce scriu sunt doar opiniile mele personale și vă rog să nu le redistribuiți decât dacă vi le însușiți.

__________\\\\\/////____________

Mă leg să pun dăinuirea neamului meu românesc mai presus de orice dorințe și interese personale.

Recunoscând că stăpânirea străinilor ne aduce pieirea sufletească și națională mă leg să lupt pentru renașterea, suveranitatea și prosperitatea neamului meu românesc.

Când îmi va fi cel mai greu mă leg să iau voință și încredere din tăria jertfei sfinte a eroilor neamului.

Și nu voi renunța! Și nu mă voi îndoi! Și voi izbândi!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page