top of page

Simion “atacat” cu cerneală la Iași. O vrăjeală a serviciilor secrete care-l promovează pe SIEmion

“Eroul” George Simion este singurul om din lume care nu se șterge imediat atunci când o substanță necunoscută îi este aruncată pe față.


Dacă trăiești îndeajuns de mulți ani le vezi pe toate iar faza cu cerneala albastră pute atât de tare a manipulare a serviciilor secrete încât m-a apucat râsul când am privit imaginile.


Iar pentru că mascarada nu era pentru cei puțini de acolo de la Iași mass media cu mic mare au inundat spațiul public cu articole, caricaturi, imagini care-l asemănau pe pigmeu cu William Wallace, liderul scoțian din timpul primului război pentru independența Scoției.


Deci pe de o parte avem un om care deși atacat cu o substanță necunoscută nu are nici o reacție și chiar începe să zâmbească iar pe de alta avem presa globalistă care brusc îl promovează pe așa zisul suveranist în încercarea disperată de a-i construi o imagine de naționalist.


Partea proastă e că tot ce face Siemion miroase a globalism iar apropierea sa de Boc și Georgescu este doar vârful icebergului.


Dacă nu mă credeți vă invit să urmăriți clipul video cu reacția sa imediat după incident, să vedeți cu câtă nonșalanță zâmbea și-și întorcea fața în toate direcțiile, doar doar va fi filmat și fotografiat de toți cei prezenți.


De la poetul roman Juvenal ne-a rămas zicala “Panem et circenses” și iată că AUR se pricepe să dea prostimii circ. Despre partea cu pâinea mai vedem.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page