top of page

Singurul detaliu important pe care trebuie să-l știți în legătură cu arestarea din SUA a premierului

În politica de nivel înalt deținătorii puterii cunosc ABSOLUT TOT trecutul celor pe care-i propulsează în poziții executive ÎNAINTE ca aceștia să ajungă acolo.

Toți mahării serviciilor secrete din România știau despre condamnarea lui Florin Cîțu. Motivul este simplu, stăpânii țării au acces la informație la toate nivelurile și se asigură că știu tot trecutul unei marionete înainte să-i dea drumul acesteia pe scenă în fața prostimii.

Așadar, trecutul acestui incoerent golan de cartier era cunoscut de cei care l-au uns vătaf înainte ca F.C. să facă ochi în politica mică de colonie cu buget minuscul dar cu resurse uriașe. Toate caricaturile de la vârful politicii românești sunt pline de bube urât mirositoare păstrate în catastiful serviciilor de informații controlate de forțele de ocupație.

Problema poporului este că nu are acces la astfel de informații decât atunci când golanii încep să se smardoiască între ei. Asta nu înseamnă că vă paște pe toți vreo mare binecuvântare acum că aflați că Florinel este doar un jegos pârlit compromis din tinerețe. Serviciile secrete dușmane neamului românesc au pregătit deja înlocuitor la fel de bubos ca Florinel.

Așa a fost mereu și așa va rămâne atâta timp cât prostimea decide să rămână prostime.

De acum înainte când vă vine rândul să votați amintiți-vă de condamnarea penală a lui Florin Câțu, de dosarul Bechtel al lui Clotilde Armand, de frauda pe fonduri europene a lui Dan Barna, de casele lui Werner Iohannis, de trecutul de sectant MISA al lui Dacian Cioloș, de dosarul de homosexual al lui Adrian Năstase, de CV-ul fals al lui Mihai Tudose, despre actele adiționale prin care Călin Popescu Tăriceanu anula redevențele statului român, de muntele de nelegiuri din Teleorman în vremea când Liviu Dragnea era mare mahăr peste județ, de dosarul de trădător al lui Ion Iliescu, de dispariția flotei din vremea lui Traian Băsescu la ministerul transporturilor și de dosarul lui de informator al securității, de privatizarea țării din vremea lui Petre Roman, de condamnarea lui Adrian Severin pentru luare de mită contra voturi în Parlamentul European, de dosarul de informator al securității al lui Mugur Isărescu, de colaborarea lui Victor Ponta cu serviciile de informații, de legătura dintre Diana Șoșoacă și PSD din perioada în care a fost consiliera lui Eugen Dijmărescu și apoi sprijinul pe care Șoșoacă l-a dat mișcării haștag rezist, de informațiile care sugerează că George Simion este homosexual și așa mai departe.

Tot ce “aflați” în spațiul public este plantat acolo în mod intenționat de cei care se bat pe averea voastră.

Nimic din ce vi se spune nu vă ajută dacă nu băgați la cap trecutul și nu-l mai repetați.

Toți cei enumerați mai sus sunt însoțiți de haite de subalterni care abia așteaptă să le continue jaful.

Voi cu ce vă ocupați azi?

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page