top of page

Sondarea Opiniei Publice sau Cine ne Spune cu Cine Trebuie să Votăm

16 Iulie 2019 CURS a publicat ieri un nou sondaj de opinie politică. Plouă cu sondaje de opinie. Mentalul nostru colectiv este hrănit artificial cu aceste SUGESTII subliminale. Guvernul, mass-media și analiștii au început febril să țeasă strategii bazate pe HOCUS-POCUS-ul din sondaj. Premierul Dăncilă chiar declară oficial că PSD va sprijini candidatul cel mai bine plasat în…”sondaje”. La TV se fac și se desfac alianțe conform aceluiași HOCUS-POCUS.

TOATĂ CLASA POLITICĂ ARE ÎNCREDERE ÎN SONDAJE.

Chiar așa stupizi sunt cu toții să nu vadă că cifrele sunt INVENTATE? Evident NU. Clasa politică, prin intermediul “sondajelor”, ne sugerează pas cu pas la cine să privim, pe cine să ascultăm și pe cine să CREDEM. Suntem aduși ca oile la strungă în direcția politică dorită de cei care controlează aceste așa zise case de sondare a opiniei publice.

CINE, PENTRU CINE și DE CE?

Să le luăm pe rând. CINE? CURS, IMAS, SOCIOPOL, AVANGARDE, IRES sunt promovate peste tot în spațiul public. Nu este săptămână de la Dumnezeu în care să nu ni se spună cu cine trebuie să votăm. TOATE aceste SRL-uri sunt deținute de persoane cu trecut POLITIC. CURS este controlată de IOSIF BUBLE, fost reporter Antena 3, proprietarul site-ului de “știri” stiripesurse.ro, promovat puternic de trustul domnului Voiculescu. Domnul Buble, care este și soțul doamnei Diana Tușa (cea care a fost membru PNL, PDL iar acum PSD), a apărat în spațiul public protocoalele semnate de SRI cu parchetele. IMAS îl are pe ALIN TEODORESCU, fost deputat PSD și fost consilier personal al lui Adrian Năstase. Sociopol este controlată de MIREL PALADA, nimeni altul decât fostul purtător de cuvânt al guvernului Victor Ponta. IRES este deținută de VASILE DÂNCU cunoscutul ideolog PSD, membru marcant al Grupului de la Cluj, fost Vice-premier și Senator PSD dar și Ministru în Cabinetul Cioloș. Lista nu ar fi completă fără MARIUS PIELEANU, cel care controlează AVANGARDE. Acesta este invitat permanent la Antena 3 și TVR, este profesor la SNSPA iar soția sa a fost numită de PSD în echipa de conducere a Curții de Conturi. Firma acestuia are multe contracte profitabile cu PSD.

Acum cunoaștem trecutul și afinitățile “sociologice” ale prestatorilor de HOCUS-POCUS. Oare PENTRU CINE se sforțează aceștia și CINE-I PLĂTEȘTE? TOȚI sunt în slujba CLASEI POLITICE. TOȚI. Aceeași clasă politică ce sapă cu râvnă la temelia Statului Român. Cine comandă sondajele? PSD, PNL, USR, UDMR, PMP. După 30 de ani cu ei la putere credeți că sondajele controlate de ei sunt imparțiale? În mod cert NU. CINE-I PLĂTEȘTE? Românii plătitori de taxe și impozite plătesc pentru că HOCUS-POCUS-ul este plătit de partide din banii primiți de la bugetul de Stat.

Acum, dacă știm CINE, și știm și PENTRU CINE, putem să înțelegem și DE CE este necesară existența acestor oameni cu sondajele lor FANTEZISTE. Motivul principal este că în DEMOCRAȚIILE MIMATE (colonii economice) trebuie să fie salvate aparențele unui joc politic cinstit. Aceste sondaje de opinie MIMEAZĂ existența unei populații active, implicată civic, educată politic și conștientă. Deasemenea, frauda electorală devine cu atât mai posibilă cu cât votanții se obișnuiesc din timp cu numele PIONILOR împinși în lumina reflectoarelor și nu sesizează hoția de la numărarea voturilor.

Unica rațiune de a fi a acestor impostori este aceea de a introduce în mentalul colectiv a unor opțiuni create artificial și nu rezultatul voinței populare.

Într-o țară paralizată de trădare și minciună credeți că tocmai sondarea opiniei publice a scăpat și este efectuată conform normelor sociologice? Evident că NU. Iar de îndată ce sondajul INVENTAT este promovat în mass-media apar ANALIȘTII care preiau făcătura, îi dau valoare de adevăr și încep să creeze scenarii pe baza unor cifre INVENTATE. Sfat practic pentru voi: veți ști cine a plătit sondajul respectiv și în solda cui este fiecare analist dacă veți învăța să identificați cui îi este favorabil comentariul analistului respectiv. Căutați cuvinte și expresii cheie ca: “are șanse mari”, “crește ca din apă”, “vine tare din urmă”, “va fi marea surpriză”, “nu-l subestimați”, “revine în atenție”, “x împreună cu y pot controla majoritatea”, etc… Deasemenea, căutați să identificați semne care se repetă.

De exemplu, toate așa zisele sondaje produse de AVANGARDE dau alianța PSD-ALDE cu 10 procente peste realitate. Sau, singurul sondaj care a fost aproape de rezultatele de la europarlamentare a fost publicat de IMAS aproape de alegeri (deja se dăduse ordin de fraudare și stabilite rezultatele). Folosiți sondajele DOAR pentru a identifica cine stă în spatele fiecărui canal media, cine finanțează casele de sondare și în solda cui este fiecare analist politic. Restul este irelevant iar erorile vor fi mereu explicate prin eternul “respondenții s-au temut să răspundă cinstit”.

Deci, dragii mei români, când veți citi un nou sondaj amintiți-vă că prin acele rezultate NU NOI AM RĂSPUNS PE CINE VOM VOTA CI SONDAJELE NE DICTEAZĂ NOUĂ PE CINE SĂ VOTĂM.

Găsiți mai multe detalii despre MANIPULARE în cartea mea, Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc pe care o ofer gratuit aici pe pagina mea, Bogdan Vasile Despre Vremuri.

Români, Votați Românește!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

SONDAJE
2 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page