top of page

Soroș Este În Tot Și-n Toate. Începând De Astăzi Doamna Renate Weber Este Avocatul Poporului Român.

Începând de azi doamna Renate Weber este Avocatul Poporului Român.

Doamna Weber a fost Directorul Fundației Soros în România până în 2007. Din 2007 este membru pe viață în Consiliul Fundației Soros.

Doamna Weber a fost Consiliera Președintelui Traian Băsescu pe probleme juridice și constituționale! Aceeași distinsă doamnă este se pare membră a grupului Spinelli , formată din federaliști europeni care militează pentru desființarea statelor naționale.

Mai jos aveți fotografii ale Doamnei Weber împreună cu domnul Soros și doamna Monica Macovei. Doamna Weber este apropiata Dlui Popescu Tăriceanu, fiind membru ALDE după ce a fost la PNL.

Și acum dragii mei să vă explic rolul pe care îl are Avocatul Poporului: “Apără drepturile și libertățile cetățenești în raport cu autoritățile publice, în special cele executive”. Pe cei care ați început să râdeți de paradox și să plângeți de mila neamului românesc, vă înțeleg, vă simt aproape și vă chem să pornim la drum cu organizația civică pentru monitorizarea alegerilor.

Mai e mult până departe dar chiar și un singur pas ne aduce mai aproape de scop. Țineți aproape, uitați-vă la fotografii și educați-vă copiii în spiritul eroilor neamului românesc.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page