top of page

Suveranismul românesc are nevoie de Elena Udrea.

Sunteți dezamăgiți că Simionul de AUR se combină cu PMP-ul lui Traian Băsescu?


Mă simt obligat să vă amintesc un detaliu important și anume că marinaru’ șef de fapt a inventat partidul ăsta pentru Elena Udrea pe vremea când Elena visa să devină președintele României. Vă dați voi seama ce oameni de valoare a băgat doamna Elena în partidul cu care vrea domnul Simion să vă fericească?


Încă ceva, domnul Cristian Diaconescu, președintele partidului doamnei Udrea, cel cu care face alianță domnul Simion, a fost membru PCR înainte de ‘89, membru PSD după ‘89, ministru la justiție sub Adrian “Bombonel” Năstase și ministru la externe sub Traian “Se Scufundaseu” Băsescu. Dacă nici ăsta nu vă salvează de dușmani atunci nu știu, zău, cine o mai poate face.


Fiți mândri frați suveraniști pentru că Elena și Cristian precis vă vor da țara înapoi dar înainte de asta vrea și George să se joace puțin cu ea.


Era gata-gata să adaug și numele domnului Călin Georgescu la triunghiul de apostoli suveraniști ai domnului Simion dar tocmai am aflat că domnul Georgescu s-a lăsat păgubaș cu făcutul de bine la popor și nu mai e prieten cu AUR. Vă scriu un mic mesaj despre asta curând.


Distracție suveranistă plăcută!

18 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page