top of page

Testul RT-PCR nu este calibrat folosind o tulpină SARS-CoV-2 reală. Iată de ce testarea RT-PCR este

În toate dezbaterile pe subiectul COVID se ajunge invariabil la întrebarea, ”De unde știi că acea persoană a avut sau a murit de COVID?”. Răspunsul este întotdeauna același, ”Testul PCR a ieșit pozitiv și/sau a avut simptomele COVID”.

Toată această pandemie poate fi confirmată exclusiv cu ajutorul acestui test RT-PCR (Reverse transcription polymerase chain reaction) însă pentru a putea funcționa corect acest test are nevoie de un element ESENȚIAL și anume o probă de referință pe care să o compare cu materialul genetic prelevat de la pacient.

Cu alte cuvinte pentru a putea confirma infectarea testul trebuie să compare proba colectată de la un pacient cu modelul real al virusului SARS-CoV-2 pentru a vedea dacă proba colectată este identică virusului de referință.

Fără această relație directă de corespondență între proba colectată de la pacient și modelul de referință original nu se poate confirma infectarea cu SARS-CoV-2.

Problema Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și a producătorilor de teste RT-PCR este că nicăieri în lume nu există dovada identificării, purificării și a izolării vreunei tulpini virale SARS-CoV-2. Dacă testele nu sunt calibrate pe coordonatele unei tulpini reale atunci cum este posibil să susții infectarea cu ceva ce nu este demonstrat că există?

Canalele media fac eforturi disperate să blocheze și să elimine toate conversațiile din spațiul public pe această temă deși chiar reprezentanții Institutului Robert Koch, celebra agenție guvernamentală din Germania care se ocupă cu controlul și prevenirea bolilor, recunosc că nu dețin dovada existenței acestui virus.

În spațiul public circulă mai multe comunicări științifice care susțin dovada existenței tulpinei SARS-CoV-2 însă atunci când li se cere autorilor să confirme purificarea și izolarea tulpinei aceștia recunosc că această etapă nu a fost folosită.

Iată căteva răspunsuri oficiale chiar din partea autorilor acestor experimente care pretind existența virusului:

Michael Laue (Institutul Robert Koch): ”Nu cunosc nici un document de specialitate care să conțină dovada purificării unei tulpini izolate a SARS-CoV-2”

Study 1: Leo L. M. Poon; Malik Peiris. Răspuns: ”Imaginea prezentată în studiul nostru este a unui virus dezvoltându-se dintr-o celulă dar nu este tulpina purificată a unui virus”

Study 2: Myung-Guk Han et al. Răspuns: ”Noi nu putem estima gradul de purificare deoarece noi nu purificăm și concentrăm virușii cultivați în interiorul celulelor”

Study 3: Wan Beom Park et al. Răspuns: ”Noi nu am obținut nici o microgramă electronică din care să reiasă gradul de purificare”

Study 4: Na Zhu et al., CEL MAI CELEBRU ”STUDIU” PE CARE SE SPRIJINĂ ÎNTREGUL NARATIV COVID DIN SUA Answer: “În imagini există particule virale sedimentate dar acestea nu sunt purificate

Din cele de mai sus reiese clar concluzia că în absența unei tulpini de referință testele RT-PCR folosite sunt absolut inutile deoarece proba colectată de la pacient nu este comparată cu ceva real ci un model creat artificial prin metode care mai de care mai opace și nedovedite științific conform postulatelor Koch acceptate de comunitatea medicală internațională.

Toate cele de mai sus au fost recunoscute public încă din martie-aprilie 2020 când agențiile americane CDC (Centre for Disease prevention and Control) și FDA (Food and Drug Administration) au publicat următoarele comunicate:

CDC ”Detectarea de ARN viral prin testare nu conduce automat la confirmarea prezenței unui virus infecțios sau că tulpina SARS-CoV-2 este cauza simptomelor clinice”

”Acest test nu poate elimina posibilitatea existenței și a altor agenți patogeni de natură virală sau bacteriană”

FDA ”Rezultatele pozitive ale testului nu elimină posibilitatea infecției cu alți agenți virali sau bacterieni. Există posibilitatea ca agentul identificat să nu fie cauza certă a bolii”.

Dacă mai era nevoie de vreun argument împotriva folosirii testelor pentru confirmarea COVID este bine de știut că instrucțiunile de folosire tipărite pe testele produse de firme ca Altona Diagnostics, Creative Diagnostics și Tip Mobiol menționează clar că ”probele nu trebuie folosite la diagnosticarea coronavirușilor” și ”a se folosi exclusiv în cercetare și nu pentru diagnostic”.

Concluzia referitoare la testele de tip RT-PCR este clară: Orice rezultat obțineți prin testare acesta nu confirmă prezența SARS-CoV-2 deoarece nimeni pe planeta Pământ nu deține dovada existenței virusului deci producătorii de teste nu au de unde obține specimene izolate și purificate pentru comparare cu proba biologică prelevată de la pacient.

În încheiere vom face un tur al simptomelor COVID pentru a-i ajuta pe cei ce văd bolnavi în jurul lor să accepte că aceștia suferă de aceleași gripe de sezon de care sute de mii de oameni mor în fiecare an.

Iată ce spune un comunicat al CDC în legătură cu simptomele COVID:

”Deoarece simptomele COVID-19 și ale gripei sunt similare este dificil să faci diferența între aceste boli bazat doar pe simptome și este necesară testarea pentru a se confirma diagnosticul”

În legătură cu mult citatele pierderi ale gustului și mirosului și care sunt date ca și simptome unice COVID iată ce scrie reputata organizație Keck Medicine din cadrul Universității California de Sud:

”Dacă ați suferit de vreo răceală știți că nasul înfundat vă afectează mirosul. În realitate, ambele afecțiuni, răceala obișnuită și gripa de sezon, pot cauza anosmie temporară (pierderea mirosului). Atunci când mirosul este pierdut dispare și gustul deoarece 80% din senzația de gust se formează prin miros”.

Mai pe înțelesul tuturor, vă amintiți când erați copii și părinții vă puneau să vă blocați nările înainte de a lua un medicament cu gust neplăcut sau ulei de pește? Blocarea pasajului nazal vă anula gustul în același fel în care orice răceală care vă inflamează mucoasa nazală vă anulează temporar gustul.

Așadar, când auziți și vedeți în jurul vostru oameni bolnavi gândiți-vă cu grijă pe ce cale au aflat aceștia că suferă de COVID. În realitate aceștia fac parte din cei 650.000 de oameni care mor anual de gripe severe în lumea întreagă și de soarta cărora nu-i păsa nimănui până acum.

Protejați-vă prin cunoaștere, luați decizii informate și gândiți cu capul vostru.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page