top of page

Testul RT-PCR poate fabrica ”pozitivi” prin simpla setare a parametrilor analizei de laborator. 

Acesta este motivul pentru care aflați despre erori aparent imposibile ca cei 23 de fotbaliști de la CFR Cluj declarați pozitivi dar dovedit apoi negativi.

Tot acesta este motivul pentru care numărul zilnic de infectați poate fi decis din pix.

Tot acesta este motivul pentru care, în lipsa bolnavilor dovediți cu COVID 19, toată planeta aleargă cu limba deschisă după ”cât mai multe teste”, pentru a inventa boli acolo unde nu există.

Iată mai jos motivele explicate științific de câștigătorul premiului Nobel pentru chimie, Karry Mullis, inventatorul testului RT-PCR și de către David Crowe, cercetător canadian în domeniul biologiei și matematicii, președinte al asociației de experți (think tank) Rethinking Aids. 

Argumentele de mai jos reprezintă afirmațiile nemijlocite ale celor doi, Mullis și Crowe și nu sunt doar interpretări ale unor articole dubioase găsite cine știe unde.

1. ”Trebuie știut că acest tip de test NU ESTE BINAR, nu poate arăta pozitiv sau negativ, alb sau negru ca un test de sarcină. În realitate nu există nici un test pentru boli infecțioase care să fie doar pozitiv sau negativ.”

Cei care administrează testul analizează o moleculă de ARN pe care o amplifică de zeci de ori până când obțin o vizibilitate bună a moleculei analizate. Amplificarea caută să găsească în interior secvența de ADN prin care să dovedească existența virusului. La fiecare ciclu de amplificare molecula își dublează dimensiunile, astfel incât după 30 de cicluri de amplificare materialul studiat este de un miliard de ori mai mare decât molecula inițială. La fiecare ciclu de amplificare o moleculă fluorescentă este atașată moleculei de ARN și perechea astfel obținută este bombardată cu o rază luminoasă. Testul măsoară cantitatea luminoasă reflectată de masa moleculară și astfel se decide cantitatea de ADN existentă în molecula inițială analizată.

Până aici totul pare să aibă sens însă marea surpriză apare în momentul în care aflăm că NU EXISTĂ UN STANDARD FIX, UN NUMĂR FIX DE CICLURI DE AMPLIFICARE pentru obținerea rezultatului.

Cu alte cuvinte, și asta este cred eu cheia acestui mister, fiecare țară, regiune sau chiar laborator poate seta ÎN MOD ARBITRAR numărul acesta de cicluri de confirmare, PRAGUL DINTRE ”pozitivi” și ”negativi”. David Crowe a identificat rapoarte în care se vorbea de ”37 de cicluri” ca și graniță dintre ”pozitiv”/”negativ”, în alt raport folosea ”36 de cicluri”, alții consideră plaja ”37-40 de cicluri” ca fiind ”rezultat nedeterminat” și tot așa.

În urma cercetării Crowe susține că ESTE FOARTE POSIBIL CA FIECARE ȚARĂ SAU CHIAR SPITAL/CLINICĂ SĂ FOLOSEASCĂ DIFERITE PRAGURI DE CONFIRMARE POZITIVĂ SAU NEGATIVĂ.

De exemplu, dacă un laborator este setat să facă doar 20 de cicluri de amplificare atunci toate testele din acel loc vor ieși NEGATIVE dar dacă pragul este setat de exemplu la 50 de cicluri de amplificare TOȚI VOR IEȘI POZITIVI.

Ce înseamnă asta?

EPIDEMIILE POT FI PORNITE ȘI OPRITE LA ORDIN PRIN SIMPLA MODIFICARE A NUMĂRULUI DE CICLURI DE AMPLIFICARE A TESTULUI RT-PCR.

Dacă mâine standardul din România va cere ca testele să facă 32 de cicluri în loc de 37 numărul celor găsiți POZITIVI să scadă dramatic. Dacă tot nu este suficient atunci poți scade la 30…28…26 de cicluri, PÂNĂ CÂND OBȚII NUMĂRUL DORIT DE POZITIVI SAU NEGATIVI !!!

Acest adevăr cutremurător a fost demonstrat chiar și printr-un studiu realizat in Singapore în cadrul căruia 18 persoane au fost testate de multe ori SCHIMBÂND NUMĂRUL TOTAL DE CICLURI DE AMPLIFICARE LA FIECARE TEST. Toți cei testați au fost pe rând pozitivi apoi negativi apoi din nou pozitivi în funcție de numărul de cicluri folosit pentru testare!

Dacă este așa atunci testul RT-PCR este o manipulare ordinară și complet arbitrară deoarece pragul de confirmare a ”infectaților cu SARS-CoV-2” este DICTAT prin CONTROLUL SENZITIVITĂȚII TESTULUI FOLOSIT IAR ACEST PRAG POATE FI SCHIMBAT DE CEI CARE PRELUCREAZĂ REZULTATELE TESTELOR.

În realitate, așa cum a susținut întotdeauna Mullis, inventatorul acestui test, metoda mea nu poate fi folosită pentru identificarea virușilor activi ci pur și simplu pentru cercetare științifică.

ROMÂNI, ȘTIE CINEVA CARE ESTE NUMĂRUL DE CICLURI DE AMPLIFICARE PENTRU TESTELE DIN ROMÂNIA ȘI DACĂ ACEST NUMĂR SE RESPECTĂ LA FIECARE TEXT?

Dacă ce scriu aici este adevărat atunci ”pandemia românească” poate fi pornită și oprită la fel ca apa de la robinet în funcție de interesele psihopaților care sunt la butoane.

Vin alegerile, vine începutul școlilor, se va micșora oare numărul de cicluri pentru ca numărul de ”infectați” să scadă și Orban & Co să anunțe că au câștigat bătălia împotriva ”covidului”?

Vom trăi și vom vedea.

Mâine vă voi scrie cu dovezi cum Yahoo mi-a blocat email-ul care conținea un material similar care dovedea inexistența SARS-CoV-2.

SE DĂRÂMĂ ȘANDRAMAUA COVID ȘI JAPIȚELE ASTEA NU ȘTIU CUM SĂ SCAPE DE FURIA POPULARĂ.

… VA URMA..

Până în ziua biruinței iată mai jos legământul meu de credință, să vă țină cald în noaptea omenirii.

______________\\\\\/////________________

Mă leg să pun dăinuirea neamului meu românesc mai presus de orice dorințe și interese personale.

Recunoscând că stăpânirea străinilor ne aduce pieirea sufletească și națională mă leg să lupt pentru renașterea, suveranitatea și prosperitatea neamului meu românesc.

Când îmi va fi cel mai greu mă leg să iau voință și încredere din tăria jertfei sfinte a eroilor neamului.

Și nu voi renunța!

Și nu mă voi îndoi!

Și voi izbândi!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

#ompentruom

Dacă această pagina va fi interzisă mă găsiți pe bogdanvasile.blog.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page