top of page

Ucraina și minciunile din presă

Nu vreau să vă stric vizionarea coșmarului virtual despre Ucraina de pe rețelele sociale și TV din zilele acestea și nici avântul emoțional cu care luați partea unuia sau altuia dintre protagoniști.


Amintiți-vă doar că prima victimă a unui război este întotdeauna adevărul.


Urmăresc voleul de fotografii trucate cu care vă hrănește mass media, comentariile lor complet lipsite de probe și concluziile atât de false încât mă apucă mila pentru cei dintre voi care înghit aceste intoxicări.


Mă gândeam să fac un top al minciunilor din presă dar sunt atât de multe încât mă mulțumesc să dau premiul cel mare pentru cea mai nesimțită manipulare și apoi să enumăr alte câteva pentru a vă trezi din vrajă.


Așadar, premiul cel mare pentru ticăloșia cu care v-au mințit este acordat putorilor de la Antena 3, Mihai Gâdea, Mircea Badea Radu Tudor și toți ceilalți din platou care v-au prezentat “LIVE” și au “comentat” ca experți o luptă aeriană cu trasoare, rachete, avioane doborâte și piloți parașutați. Culmea e că toți din platou luau lumină de la Generalul Spânu care comenta și el imaginile luptei aeriene deși ce vă arătau ei pe ecran nu erau lupte din Ucraina ci imaginile unui joc pe computer intitulat Arma 3. La finalul postării aveți filmulețul cu ticăloșii de la Antena 3.


Mai enumăr:


- Imaginile unei explozii cauzate de atacurile Israelului în Gaza și prezentate drept explozii din Ucraina.


- O fotografie din 2018 a unei femei rănită într-o explozie a unei conducte de gaz, bandajată la cap și cu răni pe față prezentată ca victimă a atacului din Ucraina.


- Avioane de luptă zburând în formație și prezentate ca și când atacă Ucraina dar fotografia este făcută la o paradă militară din 2020.


- CNN anunță decesul ziaristului “Bernie Gores” în Ucraina deși aceeași fotografie anunța decesul acestuia în Afganistan cu ceva ani în urmă. Culmea e că ziaristul e bine mersi, îl cheamă altfel iar imaginea este a unui gamer de pe internet.


- O filmare în care cineva acuză o rană la picior și se aud explozii dar clipul video este din Beirut în urma exploziei la rezervorul de gaz lichefiat.


- Știrea conform căreia toți cei 13 soldați ucraineni care apărau Insula Șerpilor au fost uciși luptând eroic dar în realitate aceștia sunt în viață și s-au predat rușilor imediat.


- O casă din Donețk distrusă de bombe de către ucraineni cu mult timp în urmă dar prezentată ca fiind în Harkov și lovită de ruși.


- Președintele Ucrainei, Zelenskiy, prezentat în uniformă de luptă pe front dar imaginile sunt din septembrie 2021 când acesta era în inspecție pe teren.


- Doi copii care salută un tanc ce trece pe lângă ei. Fetița este în roz și ține un ursuleț în mână. Imaginea este de fapt făcută în 2016.


- Un bărbat înfășurat în steagul Ucrainei îmbrățișează o femeie înfășurată și ea dar în steagul Belarus. Imaginea este postată ca provenind din teatrul de luptă ucrainean dar în realitate a fost făcută la un concert de muzica rapp în Polonia.


Mă opresc aici sperând că ați priceput mesajul.


În războiul din Ucraina doar moartea este reală, restul fiind manipulare emoțională pentru a vă împinge să vă puneți steagul Ucrainei la profilul virtual și a uita complet care sunt cu adevărat dușmanii voștri.


Rușii vor refacerea imperiului creat de Petru cel Mare, Americanii vor supraviețuirea imperiului lor creat de cele două războaie mondiale iar Europa vrea reconfigurarea sferelor de influență pentru garantarea imperiului globalist în formare.


Ucraina este o țară formată artificial de către sovietici prin răpirea de teritorii de la țările vecine, jumătate de milion de români din Maramureșul istoric, din Bugeac și Bucovina de Nord fiind permanent umiliți, ignorați și asimilați de către autoritățile ucrainene iar cei care cunosc istorie nu pot uita că la 1918 și 1945 Ucraina a vrut să ne ia Basarabia, că în 1992 au luptat împotriva românilor basarabeni pentru desprinderea regiunii transnistrene și au fost mereu de partea Rusiei în acel conflict.


Iată așadar pentru cine vă puneți voi steagul la profil și pentru cine postați mesaje de susținere. Dacă rușii sunt criminali asta nu înseamnă că americanii și ucrainenii sunt mai buni decât ei și neamul românesc nu a primit decât amar și umilințe din partea celor trei.


Dacă vreți să vă implicați atunci ajutați refugiații din Ucraina pentru că așa este creștinește dar faceți-o discret și precaut și puneți mâna pe cărțile de istorie a neamului. Vreți steaguri la profil? Puneți steagul țării voastre și promovați acțiunile umanitare, lăsați comentariile geopolitice deoparte pentru că vă râde lumea (adică dușmanii României).


Nu mai fiți slugi proaste iar dacă tot vreți să fiți slugi atunci fiți slugi deștepte, faceți paradă de steaguri străine cu scopuri precise și nu doar pentru că așa vedeți și voi la rahaturile de lideri de opinie pe care-i citiți.


Vă pupă tata. Fiți deștepți că puteți.


Uitați link-ul, vizionare plăcută: https://m.youtube.com/watch?v=K6auF0GV6i8

26 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page