top of page

UDMR Fură Voturi Cu Complicitatea PSD

Despre Hoția Voturilor UDMR. Indiferent cum au obținut ungurii acest rezultat (evident falsificat), cel mai important este că PSD, ca organizator al scrutinului, este implicat DIRECT în acest act antiromânesc.

Asemenea URIAȘĂ hoție nu este posibilă fără implicarea partidului de la putere, a serviciilor secrete responsabile cu protejarea sistemului informatic de contabilizare a votului precum și a ambasadelor cu putere de decizie.

Iar drama neamului românesc este că TOATE partidele parlamentare deasemenea știu. Restul este bla-bla, pâine și circ și speranțe gen “votul tău contează”, perfecte pentru credulitatea celor 3.5 milioane de români ajunși minoritari în țara care ni se fură de sub picioare de 150 de ani încoace.

Ce putem face pentru a ne salva? Cred că este prea târziu pentru salvarea țării, mult mai probabil este că noi românii curați vom perpetua naționalismul doar în familiile noastre și în comunități apropiate nouă. Cam ca sectele religioase. Ce păcat…

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

Comments


bottom of page