top of page

Umanitatea încotro? Iată cele mai folosite cuvinte cheie pe Google.

Dacă vreți să știți încotro se îndreaptă umanitatea este suficient să consultați lista cu cele mai frecvente cuvinte folosite pe motorul de căutare Google.


Un studiu recent care a analizat aproape 12 miliarde de cuvinte cheie folosite la nivel global arată grozăvia:


În top 100 al domeniilor de interes domină covârșitor cumpărăturile, rețelele sociale virtuale, restaurantele fast food și mastodonții mass media.


Pe primele 100 de poziții nu apare nici o căutare legată de umanism, literatură sau artă, istorie, geografie, teatru, natura umană, inteligență emoțională, studii politice, universități, meserii, muzică clasică, etichetă, oratorie, nutriție, cultura popoarelor sau călătorii.


Situația stă exact pe dos dacă mutăm căutarea printre angajații de vârf ai firmelor care apar în topul căutărilor pe Google.


În familie și în anii de pregătire intelectuală aceștia studiază exact domeniile din lista a doua ignorată astăzi de marea masă populară iar apoi ajung la vârful firmelor care apar în top 100 pe Google, cele care profită enorm de pe urma cumpărăturilor, a rețelelor sociale virtuale, a restaurantelor fast food și mass media.


Această diferență de interese dezvăluie motivul principal pentru care un grup minuscul de oameni conduce populații întregi.


Aristotel, discipolul lui Platon și mentorul lui Alexandru cel Mare (Macedon), spunea că “semnul unei minți educate este abilitatea de a gândi la ceva fără teama de a adopta acea idee”.


Cu alte cuvinte doar educația vă poate proteja mental și emoțional oricât de multe zoaie consumeriste, rețele virtuale și mass media vi se bagă în cap și în suflet.


Nu uitați sloganul meu politic:


Iubire de neam românesc, curățenie sufletească și EDUCAȚIE.


Nu întâmplător includ educația în sloganul meu și nu întâmplător am scris acum acest cuvânt cu litere mari.


La mine pe site la www.romaniaromanilor.org fac educație așa cum se face în familiile celor care conduc planeta. O ofer gratuit neamului meu românesc.


Veniți de luați cunoaștere și dați-o mai departe…


România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

15 views0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page