Unde este Liviu Pleșoianu?

De vreo lună încoace a dispărut din peisajul comentariilor politice Liviu Plesoianu, luceafărul pesedistelor între două vârste și perenul revoluționar fără revoluție. Mă paște un gând abject și grețos, că și el își face încălzirea să se lipească precum marca de scrisoare de APP-ul de la teleorman.

Liviu, dacă citești mesajul ăsta să mor io dacă nu mă oftic pe tine și pe spiritul tău ăla viu din cartea ta, “România țara unui vis posibil”, dacă-ți prind picioarele pe la ăia.

Eh… m-am cam înfierbântat. Cu jartelele celelalte, Năstase și Severin sunt relaxat pentru că știu cum să pun problema dar cu Liviu e mai complicat. Mult mai complicat.

Hai vă pup. Mai caut prin cufărul cu potențiale vedete care vor să cânte pe scena APP și vă anunț când găsesc ceva.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022