top of page

Viorica Vasilica Dăncilă S-a Combinat Cu Klaus Werner Iohannis. Vivat Statul Paralel!

Premierul Viorica Vasilica Dăncilă a declarat azi la Antena 3 că dacă al nostru Prezident Klaus Iohannis ar ajunge Președinte la Consiliul European ar fi bine, “că este român”.

Prezidentul Klaus Iohannis nu se lăsă mai prejos și trimise mai deunăzi o bezea înfășurată în mierea felicitărilor pentru cât de bine a făcut Guvernul treabă pe perioada exercitării Președinției UE.

La început mi-a căzut basca-n frișcă. Zona Crepusculară? Stați că mai am câteva să vă spui: Începând cu 26 Mai, după scrutin, nimeni nu mai dă M**E PSD, nu mai țipă nici un tânăr frumos și liber “Ciuma Roșie” în fața Guvernului iar Hotnews, Ziare.com, Digi24, G4Media și Realitatea TV au înlocuit “Veorica, proasta satului” cu “Primul Ministru al României”. Cea mai mare pierdere este însă lipsa totală a caricaturilor Vioricăi românești cu care mă desfătam regulat prin spațiul public.

Așadar, cetățeni, Românica și-a găsit “concordia” națională! Vivat, Ura, Trăiască! Asta chiar dacă alegerile EU nu au schimbat DELOC aritmetica parlamentară, aceasta fiind identică celei dinainte de alegeri, deci PSD+ALDE au aceeași majoritate și pot face tot atâtea giumbușlucuri umilitoare împotriva rasaților globalizați.

PNL, USR+, PMP și UDMR ar trebui să fie MULT mai agresivi și vocali acum când magia numărării voturilor i-a făcut frumoși ca Soarele și Luna! Dar ei au amuțit și au venit toți să pupe poala fostei Veorica, devenită peste noapte femeie de Stat cu largi vederi Europene și chiar Galactice.

Și atunci? De ce au tăcut tunurile? Păi în cine să mai tragă, în ai lor? Doamne ferește s-o zburătăcească din greșeală pe fosta “Veorica”, actuala “Prim Ministru” de la Guvern, taman acum când a înțeles și dânsa cum se joacă ceardașul și de unde se trage apa la toaleta istoriei.

Atenție neam românesc, ferește-te când dușmanii tăi fac pace între ei…

Dancila 1
1 view0 comments

Recent Posts

See All

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page