top of page

Vreți să ne luăm țara înapoi? Atunci hai să învățăm împreună abecedarul luptei civice.

Toate lumea vrea revoluție fără să cunoască adevărul despre istoria mișcărilor revoluționare.


Realitatea vieții ne arată că aceste schimbări violente sunt doar rezultatul luptei dintre elite care se folosesc de masele populare pentru finalizarea unui proces început cu mult timp înaintea conflictului fizic.


În timp ce poporul percepe revoluția strict emoțional elitele au scopuri precise, pur financiare. Poporul iese în stradă de foame pe când elitele scot poporul în stradă pentru controlului asupra banilor.


Ambele pături sociale sunt mânate de interesul financiar dar diferența fundamentală constă în modul în care cele două pături sociale se raportează la conceptul de BANI.


Poporul iese la luptă pentru a schimba un stăpân rău cu unul mai blând care să-l plătească mai bine pe când elitele ies la bătaie pentru a decide cine va fi acel stăpân al poporului.


Acest dezinteres total al poporului pentru controlul banilor proprii este cauza principală a mizeriei ciclice în care trăiește omenirea.


Mă știți om practic și de aceea vă propun un exercițiu aplicat la cazul țării noastre.


Indiferent de opțiunea politică pe care o aveți, fie ea PSD, USR, AUR, PNL sau oricare dintre cele 250 de partide înregistrate sau lideri independenți, adevărul este că orice ați face veți fi mereu la cheremul celor de la putere. Toți pozează în salvatori de neam dar nici unul nu vrea să vă dea vouă controlul banilor, tot ce vor ei este să le dați prin vot acces la banii voștri.


Paradoxal, deși VOI sunteți sursa de bani pentru care luptă elitele din partide, nu sunteți deloc interesați să controlați acești bani. Vă comportați ca un animal de companie aflat mereu în căutarea unui alt stăpân.


Astfel vin alegerile, apar elite noi cărora le dați puterea de a vă controla banii și din nou vă întoarceți fericiți în bordeie sperând că noii stăpâni vă vor da mai mulți bani din banii munciți chiar de VOI.


Ciclul se repetă mereu pentru că elitele nu vor puterea pentru a vă da vouă bani ci pentru a vă lua banii pe care-i produceți și a vă ține la limita suportabilă pentru a nu vă căuta elite noi. Apoi noi generații ies în față, elitele apar cu vorbitori noi, carismatici și credibili iar poporul începe să-și caute stăpâni noi. Și tot așa…


Așa va fi în veci de veci dacă nu schimbați paradigma pentru a deveni chiar voi elitele financiare, stăpâni pe banii produși de voi. Protestul civic este doar o altă formă de cerșit favoruri din partea elitelor care vă vor da cu țârâita doar atât cât să plecați de sub ferestrele lor și să-i lăsați să vă fure mai departe.


Dacă vreți să vă schimbați în bine viitorul atunci prima măsură este să luați urma banilor voștri, să știți cine-i controlează, cum îi cheltuie și ce puteți face pentru ca voi să decideți în legătură cu banii voștri și nu elitele.

Asta este cea mai eficientă formă de luptă civică pentru că vă deschide accesul la singura armă de care se tem elitele, pierderea controlului financiar.


Aceasta este misiunea proiectului meu intitulat “BANII SAU VIAȚA” pe care l-am inaugurat recent. Vreau ca împreună să luăm urma banilor și să construim un mecanism prin care să devenim noi stăpânii banilor iar politicienii să revină la rolul de simpli angajați în slujba noastră.


Voi publica articole la obiect pe tema controlului financiar și voi comenta LIVE tot ce ține de acest proiect. Voi trimite aceste articole la toți liderii de opinie din spațiul public și la specialiștii în finanțe cu speranța că mă vor ajuta dar nu uitați că și ei sunt elite deci nu vă puneți mari speranțe în ei.


Dacă sunt blocat sau cenzurat mă găsiți și pe Telegram la https://t.me/suveranitate și pe www.romaniaromanilor.org.

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page