top of page

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 9 Ianuarie. Ziua 9 ILUZIA ”parteneriatului strategic” la români. Cum să ne pr

2020 ANUL ROMÂNISMULUI 9 Ianuarie. Ziua 9 ILUZIA ”parteneriatului strategic” la români. Cum să ne protejăm împotriva PROPAGANDEI antiromânești.

România are ”parteneriate strategice” cu nouă din cele 195 de țări ale lumii, cu SUA, Franța, Spania, Italia, Coreea de Sud, Turcia, Polonia, Ungaria și Azerbaidjan.

Opriți-vă din citit pentru câteva minute și întrebați-vă ce înțelegeți voi din asta? Dacă vă roagă cineva să explicați acest concept ce spuneți?

Probabil cei mai mulți credeți că România COLABOREAZĂ cu aceste State pentru progresul și bunăstarea popoarelor celor două State semnatare.

Atât de mult și agresiv ni se bagă acest concept pe gât încât am ajuns să putem recita această opinie pe de rost la orice oră și în fața oricui.

Cu toate acestea la ora actuală românii nu mai controlează resursele naturale de pe teritoriul țării, capitalul românesc este distrus complet iar cele trei puteri în Stat, Legislativă (Parlament), Executivă (Guvern) și Judecătorească (Justiție) sunt în derivă și controlate din exterior.

Acestea nu sunt doar vorbe, am scris pe aceste teme în trecut și am demonstrat cu fapte aceste realități. Cel mai recent articol demonstra cum în toate domeniile de activitate cele mai mari 10 companii au capital străin, deci noi românii nu mai controlăm economia țării. Asta înseamnă că STRĂINII au puterea financiară să DICTEZE Guvernului, Parlamentului și Justiției, distrugând efectiv suveranitatea României.

Așadar, care este realitatea în ceea ce privește aceste ”parteneriate strategice”?

Cum se face că parteneriatele strategice sunt încă privite pozitiv deși ele ne-au distrus țara?

Răspunsul se află într-un concept numit PROPAGANDĂ. Prin intermediul lui pot fi conduse masele populare.

Iată definiția:

PROPAGANDĂ s. f. Acțiune desfășurată sistematic în vederea răspândirii unei doctrine politice, religioase etc., a unor teorii, opinii, pentru a le face cunoscute și acceptate, pentru a câștiga adepți.

Cu alte cuvinte, o metodă de convingere a maselor. Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Acest concept aplicat subiectului nostru de astăzi arată așa:

Poporul român trebuie convins că ”parteneriatul strategic” le aduce avantaje chiar dacă în realitate rezultatul este sărăcia și pierderea suveranității naționale.

Iată cum pun dușmanii neamului românesc în aplicare PROPAGANDA antiromânească:

”O minciună repetată îndeajuns de des devine noul adevăr”.

Această regulă ține de natura umană și a fost pusă în operă magistral de către Joseph Goebbels, ministrul cu propaganda al lui Adolf Hitler.

Acesta și-a sprijinit întreaga operă de promovare a ideilor naziste (partidul Național Socialist German) pe câteva principii care sunt aplicate cu succes în zilele noastre.

Iată câteva din cele aplicate astăzi, prezentate de Leonard W. Dobb, în cartea sa intitulată ”Principiile Propagandei lui Goebbels”:

– Propaganda trebuie făcută de lideri cu largă reputație – O campanie de propagandă trebuie lansată la momentul potrivit – Propaganda trebuie să stârnescă emoția și interesul masei țintă – Propaganda trebuie să lanseze sloganuri care să fie repetate regulat și legate de evenimente reale din societate.

Iată așadar cum principiile acestea extrem de eficiente sunt aplicate astăzi pentru a ne convinge că SUA, Franța, Spania sau Italia ne sunt prieteni și ne ajută să prosperăm.

Iar asta se întâmplă în timp ce țara sărăcește, capitalul românesc este sabotat și puterile din Stat servesc interese străine.

Pentru a ne apăra împotriva propagandei avem două arme invincibile.

1. Apelul la realitățile militare și economice din regiune 2. Abilitatea de a ne pune întrebări inteligente

Iată câteva:

– Ce poate România să dea unui alt Stat pe care acel Stat să nu-l poată obține fără ajutorul nostru? – Ce resurse naturale IMPORTĂ Statul partener? – Ce resurse naturale IMPORTĂ România? – Ce resurse naturale strategice posedă România? – Ce inamici are Statul partener în regiunea noastră? – Ce tehnologie militară are România în comparație cu potențialii dușmani de la granițe?

Vă invit să adăugați mai multe întrebări la această listă și să cautați răspunsuri. Astfel veți începe să citiți printre rânduri și veți fi mai aproape de adevăr.

Nu uitați însă că legea fundamentală de apreciere a oricărui parteneriat este BINELE NEAMULUI ROMÂNESC.

Un parteneriat strategic de pe urma căruia ne pierdem capitalul autohton, resursele naturale și suveranitatea nu este altceva decât un război ascuns împotriva neamului cu ajutorul trădării clasei politice românești.

De azi înainte, când sunteți mințiți cu binefacerile ”parteneriatului strategic” cu americanii sau cu francezii puneți-vă o singură întrebare:

Cum naiba am sărăcit și ne-am pierdut suveranitatea dacă avem parteneri atât de dezvoltați și puternici?

Așa cum știm deja, abilitatea de a ne pune întrebări ne va face puternici.

Mâine vorbim despre REPUTAȚIE și vom înțelege de ce aceasta poate fi și pozitivă dar și negativă.

Educația ne face puternici!

Neamul românesc va renaște iar noi vom învinge cu armele educației, a iubirii de neam și a curățeniei sufletești!

Țineți aproape și ne va fi mai bine.

Distribuiți aceste postări pentru ca toți românii cu inima română să ni se alăture în 2020, ANUL ROMÂNISMULUI.

Dacă această pagină va fi blocată găsiți toate materialele la mine pe blog, bogdanvasile.blog.

Toate aceste postări pe facebook sunt legate prin #anulromanismului

Trăiască Nația!

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor! ____________________________

Mai jos este mesajul permanent pentru cei care ni se alătură mai târziu:

Am declarat 2020 ANUL ROMÂNISMULUI, începutul renașterii noastre miraculoase ca neam.

EDUCAȚIA va fi prima armă pe care o vom ridica pentru eliberarea noastră din lanțurile antiromânești coloniale. Anul ăsta vom întoarce roata.

Nu va fi ușor și nici simplu. Aici nu vom posta doar titluri, lozinci și nutreț intelectual.

Vom munci pe brânci, împreună, pentru viitorul nostru și al copiilor noștri.

Lupta mea începe cu această serie de postări zilnice despre EDUCAȚIE personală, civică, economică și politică.

2020 în 366 de zile de EDUCAȚIE pentru DĂINUIREA neamului românesc!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page