top of page

A manipula, manipulare… Guvernul Dăncilă cade dar nu pleacă…

Doar mie mi se pare că această ”cădere” a Guvernului Dăncilă este de fapt o făcătură menită să îngroape scandalurile ”Caracal” și ”Semnături False pentru Candidații la Președinție?

Doar eu văd cum partidele din opoziție fac tot ce este omenește posibil să evite înlocuirea Guvernului PSD?

De îndată ce refuzăm să înghițim pe nemestecate manipulările trusturilor de presă și judecăm realitatea cu un ochi critic iată ce vedem:

– Scandalul ”Caracal” a supraviețuit în mass-media mult peste durata normală de viață a oricărui subiect similar. Aceasta sugerează că a fost permanent promovat și întreținut de servicii cu scopul de a manipula emoțiile maselor populare. – Urieșenia fraudei legate de depunerea de semnături de susținere FALSE de către TOȚI candidații la funcția de Președinte al României ar fi avut darul să pună sub semnul întrebării procesul electoral. – Încă de la frauda alegerilor europarlamentare, acceptată tacit de către PSD, a fost clar că Premierul Dăncilă a bătut palma cu Președintele Iohannis și că acesta nu are nici un motiv să dărâme Guvernul. – Statul Paralel a ajuns din nou la butoanele unei Românii prăbușite și secătuite de resurse iar pionii săi principali sunt readuși pe funcții cheie în țară, în UE și SUA. – Cu mici excepții parlamentarii sunt o masă de manevră incultă, fricoasă și șantajabilă deci rezultatul votului este strict controlat și previzibil. Exact așa s-a obținut majoritatea de 238 pentru moțiune. – La sfârșitul lunii Septembrie Premierul Dăncilă, Președintele Iohannis și Președintele USR Dan Barna au fost toți chemați la ordin în America iar la numai câteva zile de la întoarcere Guvernul a ”căzut” deși NIMENI nu dorește acest lucru.

Plecând de la aceste premize îndrăznesc să avansez câteva concluzii personale.

1. Acest nonsens politic este dictat din afară și nu are nici o legătură cu exercițiul democratic parlamentar. 2. Zgomotul mediatic provocat zilele acestea de tocmelile puerile și stupide ale liderilor noștri politici este folosit pentru acoperirea mizeriilor numite ”Caracal” și ”Frauda semnăturilor”. 3. Așa cum s-au găsit îndeajuns de multe voturi pentru a ”cădea” guvernul Dăncilă tot așa se vor găsi voturi atunci când manipulatorii vor decide că este timpul să încheie mascarada ”negocierilor”. 4. Cetățenii sunt ținuți departe de subiectele cu adevărat importante precum frauda semnăturilor pentru candidatură, frauda electorală dovedită, soarta gazelor naturale, protocoalele secrete, preluarea Statului de către crima organizată, haosul din justiție, lipsa răspunderii magistraților și încălcarea nepedepsită a Constituției de către Președintele Iohannis.

Ce putem face?

A. Trebuie să acceptăm că punctul central al tuturor luptelor politice este lupta pentru resurse. România este la ora actuală o rană deschisă iar pierderea de resurse materiale și spirituale este la nivel hemoragic. B. Cel puternic face legea iar în România cel puternic nu mai este demult iubitor de neam românesc. C. În România secolului XXI cele trei puteri în Stat conspiră împotriva proprietarilor de drept ai resurselor. D. Democrația reprezentativă este folosită ca o armă împotriva poporului român deoarece alegerile sunt trucate iar cei instalați la putere nu au nici o legătură cu neamul românesc. E. Naționaliștii români trebuie să înțeleagă mecanismele intime ale puterii populare și să iasă în comunități reale cu programe de educare a populației. F. Nucleele de activiști naționaliști români trebuie pregătiți pe subiecte ca studiul naturii umane, elemente de propagandă, retorica, istoria neamului, elemente de economie politică, arta negocierii, vorbitul în public și bazele dreptului Constituțional.

Salvarea neamului românesc stă în puterea fiecărui român dar nu se va putea realiza decât de către oameni iubitori de neam, curați sufletește și educați.

Duminică 27 Octombrie 2019 voi ține o Conferință pe aceste teme de luptă naționalistă la Londra, în Marea Britanie. Vom dezbate Pactul pentru România lansat de Liviu Pleșoianu. Am hotărât să evadez din spațiul virtual și să adun în jurul meu o mână de curioși cu care să încep lupta pentru neam. Chiar și dacă va veni doar un singur om voi fi fericit și vom vorbi despre neam, despre țară și despre ce putem face noi pentru semenii noștri.

Cei interesați vă rog confirmați prezența prin mesaj privat. Accesul este permis doar dacă în prelabil confirmați prezența.

Detaliile Conferinței

The Engine Room Eagle Heights, Lebus Street, N17 9FU 15:30-18:00 Metrou: Tottenham Hale Station (Victoria Line) Parcare £1.50 pe oră.

România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!

cropped-bogdan-vasile-michael-wharley-2017-business-4-web
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page