top of page

Alegeri Prezidențiale. Inflație De Candidați Educați În Școlile Lui George Soros

8 Iulie 2019 Doamna Ramona Ioana Bruynseels și-a lansat ieri candidatura. Vrea să fie Președinte peste români și peste “România Poveștilor de Succes” conform sloganului domniei sale.

Asemănarea acestei sugestii subliminale cu “România Lucrului Bine Făcut” a actualului Președinte Iohannis este prea PERFECTĂ pentru a trece neobservată. Am săpat în desaga mea cu amintiri și am pus cap la cap o mică “fișă personală” a doamnei Bruynseels. Sper să vă ghideze la urne.

Aceasta este băgată în față de Partidul Puterii Umaniste a Domnului Dan Voiculescu, proprietarul postului TV Antena 3, fratele siamez al CNN-ului din SUA. Doamna a fost numită Secretar de Stat în Secretariatul General al Guvernului (SGG) de către fostul Prim Ministru Mihai Tudose. A fost apoi dată afară de Premierul Dăncilă imediat ce aceasta a devenit Prim Ministru însă doamna Premier “a fost răzgândită” imediat și a reangajat-o pe doamna Bruynseels la SGG.

Prezidențiabila doamnă a studiat la Harvard la John F. Kennedy School of Government. Cine credeți că este printre finanțatorii acestei școli? Ați ghicit, cunoscutul păpușar George Soros prin a sa Fundație pentru o Societate Deschisă. Atât de apropiat este George Soros de JFK School of Government încât l-a numit Președinte GLOBAL al Fundației sale pe Christopher Stone, un profesor de drept de la această școală considerată drept o “pepinieră de viitori lideri ai lumii libere”.

Până aici parcursul doamnei Bruynseels răspândește în aerul dâmbovițean damful puternic al DEMOCRAȚILOR americani, cei care au băgat pe gâtul românilor odiosul Stat Paralel de care se vorbește în târg și care poartă în buzunarul de la piept poza lui Soros în ramă aurită.

Acum că am stabilit de unde vine doamna Bruynseels, hai să vedem încotro se duce sau mai bine spus încotro vrea să ne ducă pe noi. Personal cred că răspunsul se află în fotografiile pe care le atașez la acest comentariu. Priviți cu atenție câtă asemănare există între imaginile din campaniile electorale ale DEMOCRATEI Hillary Rodham Clinton (foto dreapta sus) și a noastră candidată (foto stânga sus). Aceleași culori, aceeași costumație, aceeași coafură, aceeași poziție. La Clinton culorile reprezintă steagul american, la Bruynseels reprezintă … tot steagul american. Fotografiile din josul colajului, o arată pe doamna candidată în compania Ambasadorului SUA Hans Klemm și a lui Mihai Tudose (foto stânga) și pe George Soros împreună cu profesorul de la marea școală de produs lideri GALACTICI (foto dreapta jos). Sunt convins că echipa de campanie a doamnei Bruynseels trage din greu să modeleze în mentalul colectiv românesc o imagine care să o propulseze pe doamnă drept în turul 2 al alegerilor. De aceea cred cu putere că acele culori, atitudini, imagini, nu sunt deloc întâmplătoare. Dacă vreți să înțelegeți mai bine cât de puternic este impactul asemănării celor două imagini ale lui Clinton și Bruynseels în subconștientul privitorilor citiți capitolul despre MANIPULARE și mesaje subliminale din cartea mea, Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc, disponibilă gratuit pe această pagină. Concluzia mea este că neamului românesc i se pregătește din nou o mare păcăleală coaptă în cuptoarele globalist-progresiste care nu au nimic în comun cu sufletul nostru curat și iubitor de țară. Iar când veți asculta-o pe doamna Bruynseels vorbindu-vă de iubire, copii, familia tradițională și țara poveștilor de succes, amintiți-vă acest articol al meu. În ultimii 30 de ani neamul meu nu a primit nimic bun din partea lui George Soros și nici de data aceasta nu cred că o să curgă lapte și miere din buzunarele doamnei. Români, Votați Românește! România Românilor, numai a Românilor și a tuturor Românilor!

RIB SOROS
4 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page