top of page

Covid 2.0.Păcăleala continuă...

Observ că ia viteză vrăjeala cu variola maimuței și vreau să vă arăt ceva care să vă convingă naibii că absolut totul e la mișto.

În aprilie 2020 am început să public dovezi care arătau clar minciuna uriașă legată de carcalac și a durat un an de zile până când majoritatea s-a convins că totul era inventat, măsluit și criminal. De data asta nu mai avem la dispoziție un an și dacă nu rezistăm IMEDIAT acestui nou atac ne paște un dezastru cum nu vă imaginați.

Astăzi vă voi arăta cum au început să fie falsificate documentele oficiale pentru a prezenta acest virus în culori periculoase.

Serviciul Național pentru Sănătate din Marea Britanie (NHS) a început de câteva zile să șteargă și să înlocuiască informațiile publice referitoare la carcalacul cel nou.

Iată comparația așa cum apare ea într-un articol publicat de Off-Guardian: Textul existent până acum câteva zile:

“Este foarte puțin probabil să luați această boală de la cineva infectat deoarece aceasta nu se transmite ușor de la om la om”.

Acest paragraf a fost șters complet de pe site-ul NHS.

Iată încă un paragraf care a fost șters imediat după simularea “Event 202” de anul trecut care plănuia noua epidemie:

“Această boală este foarte ușoară și se vindecă de obicei fără tratament”.

În locul lui a fost introdus acum următorul text: “S-ar putea să fie nevoie să fiți internat în spitale de specialitate pentru ca simptomele să fie tratate și pentru a preveni infectarea altor persoane”.

La minciuna asta sfruntată au adăugat și vechea placă pe care o știm deja din 2020: “Dacă ați avut contact cu o persoană infectată atunci va trebui să fiți izolat dacă sunteți diagnosticat”.

Așa se scrie (sau re-scrie) istoria. Niște șmecheri inventează amenințări, folosesc presa ticăloasă pentru promovarea minciunii și apoi introduc legi noi și anulează drepturi și libertăți pretinzând că luptă pentru binele poporului.

Facem pariu că tot testul PCR al lui pește va fi folosit și pentru carcalul 2.0?

O rază de lumină: Nu contează ce vor ei să facă ci cât de mult iubiți voi viața liberă, independentă și cinstită. Nu contează bogăția dușmanului ci dorința voastră de supraviețuire. Nu contează teama ci speranța că le veți lăsa copiilor voștri o lume mai bună decât a voastră.

Începeți să vă organizați pentru luptă civică. Construiți celule comunitare în interiorul cărora să vă simțiți protejați. Alegeți-vă lideri dintre voi la nivel local. Scrieți un manifest civic și cereți discutarea lui cu autoritățile LOCALE. Monitorizați civic toate secțiile de vot. Impuneți-vă dorința acolo unde locuiți nu aiurea-n tramvai. Aveți tot ce vă trebuie pentru a vă urni chiar la mine pe site, la www.romaniaromanilor.org.

Dacă vreți puteți!

Nu contează că ați citit acest articol ci ce veți face cu această informație. Scopul suprem al educației este acțiunea. În absența sa orice studiu rămâne doar o sămânță de nemurire căzută pe pământ sterp…

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page