Cum se minte poporul cu televizorul. Episodul Boris Johnson, Polonia

Probabil că televiziunile v-au arătat ieri conferința de presă din Polonia în timpul căreia o jurnalistă țipa la premierul britanic Boris Johnson și cerea plângând intrarea NATO în războiul din Ucr@1n@.


Cei care ați fost impresionați de gesturile doamnei trebuie să știți că aceasta se numește Daria Kaleniuk și este de fapt o cunoscută activistă politic listată de Klaus Schwab ca și “Global Young Leader” adică printre tinerii lideri globali ca Justin Trudeau, Emanuel Macron și Jacinda Ardern, toată floarea globalismului progresist.


Așa e că v-au emoționat țipetele ei și parcă parcă îi dați dreptate și vreți ca NATO să pornească marele război?


Mai țineți minte ce vă spuneam despre Antena 3 și Gâdea, Badea, Tudor că vă arată jocuri pe calculator drept bătălii aeriene reale? Și doamna Kaleniuk cred că are același rol de joc pe calculator. Depinde cine o crede.


Fiți deștepți că puteți.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Republica M0ld0v@ a semnat azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. G€0rg1@ a semnat tot azi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Ucr@1n@ a semnat acum trei zile cererea de aderare la Uniunea

Mesaj pentru populația indignată de război care-și pune stegulețe la profil. Iată mai jos lista cu celelalte conflicte militare active în care mor oameni în fiecare zi. Cifrele arată morții din 2022