top of page

Mircea Geoană, următorul Iohannis al României.

Neamurile proaste care de 32 de ani fură cu șapte mâini din România îl visează acum pe Mircea Geoană în rolul de urmaș al neamțului gângav la tronul de guvernator al coloniei România. Acesta va fi numit în 2023 și nu în 2024 cum crede prostimea.


Cei care mă citiți regulat știți că am un cufăr cu vechituri din care scot tot felul de snoave care vă explică trecutul pentru a înțelege viitorul.


Azi am găsit în cufăr ceva despre Mircea, următorul “salvator” al românilor rupți în fund și cu veceu în curte.


În 1989 Mircea al nostru era inginer constructor la întreprinderea Energomontaj din București iar în 1990, după lovitura de stat organizată de Iliescu la ordinul lui Gorbaciov, tânărul inginer este acceptat brusc taman în Ministerul Afacerilor Externe unde curând urma să ocupe funcția de Director al Direcției Afaceri Europene!


Băi români, câți dintre voi ați ajuns directori la externe direct din fabrică?


Vreți și voi să faceți ca Mircică?


Nu e greu, trebuie doar să fiți și voi copiii generalului Ioan Geoană, cel care a fost până în 1990 Șeful Apărării Civile, cel care a lansat diversiunea cu “teroriștii” din decembrie după ce îi blocase lui Ceaușescu accesul în tunelul de evacuare din subsolul Comitetului Central în 22 decembrie 1989. Ioan este și cel care în anii ‘70 negociase cu Edgar Bronfman, Președintele Congresului Mondial Evreiesc, la ordinul lui Ceaușescu, prețul plecării evreilor români din țară.


Revenind la Mircea, în 1990 MAE era deja condus de Adrian Năstase, protejatul lui Iliescu deci inginerul nostru deja pășea în viață cu dreptul, recomandat fiind de groparul neamului românesc (Iliescu) viitorului vânzător al industriei românești (Năstase).


În 1994 Teodor Meleșcanu, ajuns și el Ministru de Externe, îl unge pe Mircea al nostru mare dregător în funcția de Director General pentru Asia, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa. “Teo” Meleșcanu fusese ofițer acoperit al DIE, om cu ștate vechi de serviciu în străinătate de unde și susținerea sa imediat după lovitura de stat.


Tot “Teo” al nostru, mare prieten cu Iliescu, îl face pe Mircea ditamai purtător de cuvânt al MAE între 1993 și 1995. Trecuseră doar trei ani de când purtătorul de cuvânt al diplomației românești strângea șuruburi și aprindea becul la fabrică.


Continuându-și ascensiunea fulminantă Mircea este numit de Iliescu în 1996, la numai 37 de ani ditamai ambasador al României în Statele Unite ale Americii.


Trecusera doar șase ani de când Mircea era un pârlit de inginer într-o fabrică anonimă din București.


Așa a intrat Mircea în politică și cei de mai sus sunt cei care l-au pus cu forța în fruntea bucatelor furate de la voi.


Acum aceiași ticăloși vor să vi-l bage iar pe gât și pentru asta vor miza pe memoria voastră scurtă, pe noua generație ignorantă și pe abilitatea serviciilor de a vă face din cuvinte.


Pentru asta în perioada următoare vi se vor spune multe basme frumoase despre el din perioada anilor 2000. Acestea vă vor fi servite curând conștiincios de către servicii prin pana ziariștilor și vocea comentatorilor lor fideli din România. Vor fi povești frumoase dar toate vor acoperi adevărul urât din trecut.


Orice basme frumoase veți afla despre Mircea Geoană în lunile care urmează vreau să nu uitați nici o clipă că acesta a fost ridicat, promovat și protejat de către Iliescu, Năstase, Meleșcanu și toată haita lor de dușmani ai României.


Votându-l pe Geoană de fapt îl votați iar pe Iliescu, îl aduceți iar la putere pe Năstase și dați un mare șut în gură naționalismului curat și ideii naționale pentru care luptăm toți cei care mai credem în steaua românimii.


Să nu ziceți că nu v-am spus.


Bogdan Vasile

Naționalist de viță veche


www.romaniaromanilor.org

49 views0 comments

Recent Posts

See All

Regulile unui protest eficient.

2 octombrie 2022. Observațiile unui naționalist nedumerit. - Trei puncte de întâlnire diferite. - Fără manifest unic. - Fără vreo intenție de a înainta un manifest autorităților. - Fără a cere vreo di

bottom of page